Tgrt Haber

Arka Sokaklar’ın Mesut’u Şevket Çoruh eski eşiyle aynı dizide buluştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
09 Ekim 2023 16:17 - Güncelleme : 09 Ekim 2023 16:17
Arka Sokaklar’ın Mesut’u Şevket Çoruh eski eşiyle aynı dizide buluştu

Arka Sokaklar’a geri döneceği iddia edilen Şevket Çoruh, “Korkma Ben Yanındayım” adlı diziyle anlaşma sağladı. Çoruh, dizide eski eşi Günay Karacaoğlu ile birlikte kamera karşısına geçecek.

Son olarak Tetikçinin Oğlu dizisinde rol alan şevket Çoruh​, yeni sezonda ekranda olacak. Çoruh, dizide başrolü eski eşi ve kızının annesi Günay Karacaoğlu ile paylaşacak.

ESKİ EŞLER DİZİDE KARI KOCAYI OYNAYACAK

16 yıl Arka Sokaklar​ dizisinde rol alan Şevket Çoruh, “Arak”ın da aralarında olduğu dizi tekliflerini de değerlendirip sonunda FOX’un “Korkma Ben Yanındayım” projesini kabul etti. Dizideki asıl sürpriz ise eski eşi Günay Karacaoğlu’nun da dizide olacak olması.

Arka Sokaklar’ın Mesut’u Şevket Çoruh eski eşiyle aynı dizide buluştu

“HEP ÇOK İYİ ARKADAŞIZ”

Gökçe Güneş Doğruöz’ün “İnci” rolünü oynayacağı dizide Fikret Reyhan yönetmen koltuğunda yer alacak. Şevket Çoruh ise bir deniz feneri bekçisi olan Nihat’a, Günay Karacaoğlu da kızı İnci’nin okulunda çalışan Seher’i oynayacak. Evlilikleri 1993 ile 2004 yılları arasında süren ve kızları Gülenay için hep çok iyi arkadaş kalan Şevket Çoruh ile Günay Karacaoğlu sürekli bir araya geliyor. İyi arkadaş olduklarında her seferinde dile getiren 2 oyuncunun 1 kızları var. 

 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...