Tgrt Haber

Armağan Çağlayan'dan İnci Taneleri” eleştirisi! ''Bir tek ben anlamıyor olamam değil mi?''

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
09 Mart 2024 15:42 - Güncelleme : 09 Mart 2024 15:42
Armağan Çağlayan'dan İnci Taneleri” eleştirisi! ''Bir tek ben anlamıyor olamam değil mi?''

Armağan Çağlayan başrolünde Hazar Ergüçlü ile Yılmaz Erdoğan’ın yer alığı İnci Taneleri dizisini eleştirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çağlayan, “Yılmaz Erdoğan’ın konuşmasını bir tek ben anlamıyor olamam değil mi?” dedi.

Yayınlandığı gündem itibaren gündemden düşmeyen İnci Taneleri​ dizisine Armağan Çağlayan’dan eleştiri geldi. Dizinin sıkı bir izleyicisi olan Çağlayan, Azem karakterini oynayan Yılmaz Erdoğan’ın sesini eleştirdi.

"BİR TEK BEN ANLAMIYOR OLAMAM"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Armağan Çağlayan​, “Yılmaz Erdoğan’ın konuşmasını bir tek ben anlamıyor olamam değil mi? Diğer herkesin ne konuştuğunu net anlıyorum ? Aforizmaya şiire itirazım yok. Bence teknik bir sorun var. Söyleneni anlamadığım için içeriğe itirazım olamaz zaten! Sadece kısık bir ses​ duyuyorum !" sözleriyle İnci Taneleri dizisini eleştirdi. 

Armağan Çağlayan'dan İnci Taneleri” eleştirisi! ''Bir tek ben anlamıyor olamam değil mi?'' - 1. Resim

Armağan Çağlayan'dan İnci Taneleri” eleştirisi! ''Bir tek ben anlamıyor olamam değil mi?'' - 2. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...