Tgrt Haber

Artık ayrı yerdeler! Engin Polat başka cezaevine sevk edildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
16 Kasım 2023 10:03 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 10:05
Artık ayrı yerdeler! Engin Polat başka cezaevine sevk edildi

Kara para aklama soruşturmasıyla tutuklanan Engin Polat, Can Doğu ve Alper Kürşat’ın da aralarında bulunduğu erkek şüpheliler, tutuklu bulunan diğer erkek mahkumlarla birlikte başka cezaevine sevk edildi.

Vergi kaçakçılığı ve kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan Engin Polat​ ve babası Sezgin Polat’ın Çorlu Cezaevi’ne sevk edildiği öğrenildi. Dilan Polat​ ise kız kardeşiyle beraber Marmara Cezaevi’nde kaldı.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT CEZAEVİNDE AYRILDI

HaberTürk’ten Ceylan Sever’in haberine göre; tutuklu Engin Polat, babası Sezgin Polat​ ile birlikte Çorlu Cezaevi’ne sevk edildi. Engin Polat babasıyla birlikte aynı cezaevindeyken Dilan Polat ise kız kardeşi Sıla Doğu’yla Marmara Cezaevi’nde kaldı. Engin Polat’ın erkek kardeşi Alper Kürşat Polat ile Avukat ve Mali Müşavir Ahmet Gün’ün akrabası Zekayi Tepe Kocaeli Cezaevi’ne sevk edildi.

Artık ayrı yerdeler! Engin Polat başka cezaevine sevk edildi

POLAT ÇİFTİNİN ŞİRKETLERİNE KAYYUM ATANDI

Çiftin Dilan Polat Güzellik ve Kozmetik Hizmetleri, Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi, Dipomed Metikal Kozmetik, Dilan Mücevherat, Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi, Sıla Doğu​ Güzellik Kozmetik, Sinem Sıla Doğu Güzellik Kozmetik ve Rise And Shine Kozmetik şirketlerine kayyum atandı. Karar, 14 Kasım 2023 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayımlandı.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...