Tgrt Haber

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu! Espriler havada uçuştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
21 Mart 2024 00:53 - Güncelleme : 21 Mart 2024 00:53
Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu! Espriler havada uçuştu

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Matmazel ve Bihter karakterleriyle yer alan Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra buluştu. Dizide düşman olan iki ismin fotoğrafının altında espriler havada uçuştu.

Başrolünde Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre​, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat​ ve Hazal Kaya gibi isimlerin yer aldığı Aşk-ı Memnu​ dizisi Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına sahip yapımıdır. Sık sık bir araya gelen oyunculardan Matmazel ve Bihter karakteri yıllar sonra buluştu. 

AŞK-I MEMNU'NUN MATMAZEL VE BİHTER'İ BULUŞTU

Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat Bihter rolüyle Zerrin Tekindor​ ise Matmazel rolüyle seyirci karşısına çıktı. Dizide iki düşman karakterini oynayan Beren Saat ile Zerrin Tekindor yıllar sonra buluştu. İki ismin geçe yıllara rağmen hiç değişmemiş olduğu görülürken, Aşk-ı Memnu dizisine göndermeler de geldi. Sosyal medya kullanıcıları dizi repliklerini bir bir paylaşmaya başladı. 

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu! Espriler havada uçuştu - 1. Resim

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu! Espriler havada uçuştu - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...