Tgrt Haber

Efsane roman Aşk-ı Memnu’nun filmi çekiliyor: Bihter rolünü Farah Zeynep Abdullah kaptı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Ocak 2023 10:09 - Güncelleme : 12 Ocak 2023 10:41
Efsane roman Aşk-ı Memnu’nun filmi çekiliyor: Bihter rolünü Farah Zeynep Abdullah kaptı!

Halid Ziya Uşaklıgil’in ünlü romanı Aşk-ı Memnu bu kez de film oluyor. 2008’de dizi olan roman çok ses getirmiş, başrollerini ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat paylaşarak isimlerini duyurmuştu. Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu romanından uyarlanan dizi şimdi ise film oluyor. Romanın baş karakteri Bihter’i ise Farah Zeynep Abdullah’ın oynayacağı öğrenildi.

Halid Ziya Uşaklıgil’in 1900’lü yılların başında yazdığı romanı Aşk-ı Memnu​, yüz yılı aşkın süredir popülerliğini koruyor. Defalarca dizi ve filmi yapılan Aşk-ı Memnu romanının şüphesiz ki en çok ses getiren uyarlaması 2008 yılında yayınlanan başrollerini ise Kıvanç Tatlıtuğ​, Beren Saat​ ve Selçuk Yöntem’in paylaştığı dizi versiyonu olmuştu. Aşk-ı Memnu romanı son olarak Dijital platformda yayınlanacak bir film olarak geri dönüyor.

DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANACAK

İddiaya göre Farah Zeynep Abdullah​ Aşk-ı Memnu dizisinin filminde rol alacak. Abdullah filmde Bihter karakterini oynayacak. Dijital platformda yayınlanacak olan filmin senaryosunu Merve Göntem yazdı. Son olarak Bergen'le başarı yakalayan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yeni projesi, efsane roman Aşk-ı Memnu’da yer alacak. Abdullah, tüm dünyayı etkileyen "Aşk-ı Memnu" hikayesini 1900'lerin büyülü atmosferinde seyirciye sunacak Bihter rolünü alacak. Dijital platforma yapılacak filmin görüşmeleri de devam ediyor.

Efsane roman Aşk-ı Memnu’nun filmi çekiliyor: Bihter rolünü Farah Zeynep Abdullah kaptı!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...