Tgrt Haber

Aslı Enver anne oldu! İşte kızına verdiği isim…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Temmuz 2023 13:10 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 14:16
Aslı Enver anne oldu! İşte kızına verdiği isim…

2022’nin kasım ayında Berkin Gökbulak ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Aslı Enver, ilk bebeğini kucağına aldı. Annelik heyecanı yaşayan Enver, kızına Elay adını verdi.

2007 yılında rol aldığı Kavak Yelleri dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve sonrasında birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz sene kasım ayında sessiz sedasız iş insanı Berkin Gökbulak ile nikah masasına oturdu. Evlendikten kısa bir süre sonra hamile olduğunu duyuran güzel oyuncu​, anne oldu.

ELAY ADINI VERDİLER

2. Sayfa'da yer alan habere göre, hamileliğini sakin bir şekilde çalışmadan geçiren güzel oyuncu, bugün ilk bebeğini dünyaya getirdi. Bir kız çocuğu olan Enver, bebeğine "Elay" adını verdi. Aslı Enver​ ve bebeğinin sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapıldı. Zaman zaman eşiyle paylaşımlar yapan Aslı Enver, 3 gün önce de Berkin Gökbudak ile verdiği pozları peş peş paylaşarak "Çok" notunu yazmış.

Aslı Enver anne oldu! İşte kızına verdiği isim…

BERKİN GÖKBUDAK KİMDİR?

1 Ocak 1983 yılında İstanbul'da doğan Berkin Gökbudak, lisans eğitimini Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişim Yönetimi bölümünde tamamladı. Gökbudak şu anda bir ilaç şirketinin iş birim liderliğini yapıyor ve ürün müdürü, global ürün müdürü, iş analitiği, müşteri ilişkileri ve satış etkinliği pozisyonlarında çalışmalar yürütüyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...