Tgrt Haber

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Kasım 2022 17:15 - Güncelleme : 12 Kasım 2022 17:43
Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendi

Bir süredir iş insanı Berkin Gökbudak ile beraber olan oyuncu Aslı Enver sürpriz bir şekilde evlendi. Sade bir törenle nikah masasına oturan Aslı Enver, en yakın arkadaşlarını ve aile üyelerini davet etti. Nikahtan karelerini sosyal medya hesabından paylaşan oyuncunun fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni yağdı.

Birçok yapımda rol alan başarılı oyuncu Aslı Enver​ sade bir törenle nikah masasına oturdu. Evlilik​ teklifi aldığı konuşulan oyuncunun yılbaşında evlenmesi bekleniyordu. Sosyal medyada nikah karelerini paylaşan oyuncu hayranlarını bir hayli şaşırttı. 

ASLI ENVER EVLENDİ

Evde aile arasında yapılan bir törenle evlenen Aslı Enver ve Berkin Gökbudak'ın şahitliğini Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yaptı. Oyuncu Aslı Enver, "Evet" notuyla törende çekilen bir karesiyle hayranlarıyla paylaştı. 

BİRLİKTELİĞİ HAKKINDA İLK KEZ KONUŞMUŞTU 

Birlikteliği hakkında yaklaşık 1 hafta önce konuşan Aslı Enver, muhabirlerin sorusu üzerine, "Her şey şahane gidiyor" diyerek evlilik sinyallerini vermişti. 

 

 

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendi

 

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlendi

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...