Tgrt Haber

Aslı Hünel’den Merve Boluğur’a bol altınlı düğün hediyesi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Ekim 2022 11:14 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 11:43
Aslı Hünel’den Merve Boluğur’a bol altınlı düğün hediyesi!

4 aydır birlikte olduğu DJ Mert Aydın’dan eylülde evlenme teklifi alarak sosyal medyadan herkese duyuran oyuncu Merve Boluğur, önceki akşam Fuat Paşa Yalısı’nda dünya evine girdi. Çok sayıda ünlünün akın ettiği görkemli düğüne Boluğur’un yakın arkadaşı Aslı Hünel, düğün hediyesiyle damga vurdu.

Önceki akşam DJ Mert Aydın​'la Fuat Paşa Yalısı’nda evlenen ünlü oyuncu Merve Boluğur’u sevenleri yalnız bırakmadı. Merve Boluğur​ ve Mert Aydın'ın düğününde Aslı Hünel​, nikah şahidi olurken ünlü şarkıcının takı hediyesi de düğünde dikkat çeken detay oldu. Aslı Hünel, 10 tane tam altını gelin Merve Boluğur’un boynuna taktı.

5’İ BİR YERDE DEĞİL 10’U BİR YERDE

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur ve sevgilisi Mert Aydın'la Fuat Paşa Yalısı'nda dünya evine girdi. Muradına eren ünlü oyuncunun düğün​ töreninde birbirinden ünlü konuklar yer aldı. Gelinliği ile göz kamaştıran Merve Boluğur'un nikah şahitliğini ünlü şarkıcı Aslı Hünel yaptı. Nikah şahidi Aslı Hünel, takı töreninde geline 65 bin TL değerinde 10 tam altın taktı. Hünel’in hediyesi büyük yankı uyandırırken konuklar, Hünel’in 5’i bir yerdeyi aşıp düğüne 10’u bir yerde ile geldiğini söyledi. 

Aslı Hünel’den Merve Boluğur’a bol altınlı düğün hediyesi!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...