Tgrt Haber

Aslıhan Malbora, 10 senelik sevgilisi Metin Temel'den ayrıldı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
29 Temmuz 2024 10:07 - Güncelleme : 29 Temmuz 2024 10:07
Aslıhan Malbora, 10 senelik sevgilisi Metin Temel'den ayrıldı!

Son olarak Çağatay Ulusoy ile rol aldığı Kübra dizisiyle beğeni toplayan oyuncu Aslıhan Malbora, 18 yaşından beri sevgili olduğu Metin Temel ile yollarını ayırdı. Oyuncu sosyal medyadan birlikte yer aldıkları fotoğrafları kaldırırken, Metin Temel,

Yeni dizi projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Aslıhan Malbora​, son olarak özel hayatıyla gündeme geldi. Aslıhan Malbora, 18 yaşından beri beraber olduğu Metin Temel ile yollarını ayırdı. Sosyal medyada en beğenilen çiftler arasında yer alan ikilinin ayrılık​ kararı hayranlarını üzdü. 

GÖZDE ÇİFTE NAZAR DEĞDİ, ASLIHAN MALBORA İLE METİN TEMEL AYRILDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Aslıhan Malbora 18 yaşından beri mühendis Temel’le ilişki yaşıyordu. Dershanede tanışan ve 10 yıldır süren beraberliklerini zaman zaman sosyal medyada paylaşan çift, örnek ikili olarak gösteriliyordu. Güzel oyuncunun 10 yıllık ilişkisinin 4 ay önce bittiğini öğrenildi. Aslıhan Malbora, Metin Temel’le olan bütün fotoğraflarını kaldırırken, Temel’in ise hiçbir fotoğrafını silmemesi dikkat çekti. İkili sosyal medyadan birbirini takip etmeye devam ediyor. 

 

Aslıhan Malbora, 10 senelik sevgilisi Metin Temel'den ayrıldı! - 1. Resim

Aslıhan Malbora, 10 senelik sevgilisi Metin Temel'den ayrıldı! - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...