Tgrt Haber

Astronomik rakamları reddeden Feyyaz Yiğit’in motivasyon açıklaması gündem oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
11 Aralık 2023 17:33 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 17:34
Astronomik rakamları reddeden Feyyaz Yiğit’in motivasyon açıklaması gündem oldu

Ölümlü Dünya 2 ile gündemden düşmeyen oyuncu Feyyaz Yiğit, verdiği röportajda Gibi projesi için teklif edilen astronomik rakamları neden kabul etmediğinden bahsetti. Motivasyonunun hiçbir zaman para olmadığını belirten Yiğit, hayatta dev ihtiyaçlarının olmadığını belirtti.

Gibi ve Ölümlü Dünya filmleriyle gündemde olan oyuncu ve senarist Feyyaz Yiğit​, “Hayatta dev ihtiyaçlarım yok ki, büyük paralar için karar vereyim" ifadelerini kullandı.

"YAŞADIĞIM HAYATA GÖRE FAZLA PARAM VAR"

Hayattaki motivasyonunun para olmadığını anlatan oyuncu Feyyaz Yiğit, katıldığı kanalda Gibi dizisi için astronomik rakamlarının teklif edildiğini ancak kendisinin kabul etmediği hatırlatılınca, “Hayatta dev ihtiyaçlarım yok ki, büyük paralar için karar vereyim. Zaten kendi yaşadığım hayata göre daha bile fazla param var." dedi. 

Astronomik rakamları reddeden Feyyaz Yiğit’in motivasyon açıklaması gündem oldu

"HAYALİNİ KURDUĞUM ŞEYLER DÜŞÜK BÜTÇELİ"

Şimdiden 2023 yılının en çok izlenen filmleri arasında yer alan “Ölümlü Dünya 2”nin Serbest’i Feyyaz Yiğit, “İçimde ‘Dur gideyim şunu alayım, dur şunu yapayım’ gibi bir hayalim yok… Hayalini kurduğum şeyler düşük bütçelerle hallolabiliyor… Dolayısıyla beni motive eden şey para olmuyor… Beni hasta eden şey kafayı taktığım bir şeyi bir süre halledememek oluyor. Gibi’de yazmakta olduğum bir bölümün içinden iki gün çıkamayınca agresif birine dönüşüyorum. Hayatımı, duygularımı doğrudan etkileyen şeyler bunlar oluyor…” sözleriyle motivasyonun para olmadığını belirtti.

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...