Tgrt Haber

‘At gibi aşığım’ diyen İrem Derici, gönlünü Survivor yarışmacısına kaptırdı: Aynı mekandan art arda paylaşım geldi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2023 10:30 - Güncelleme : 02 Şubat 2023 11:41
‘At gibi aşığım’ diyen İrem Derici, gönlünü Survivor yarışmacısına kaptırdı: Aynı mekandan art arda paylaşım geldi!

Şarkılarından çok paylaşımları ve özel hayatıyla gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, ‘At gibi aşığım’ sözleriyle konuşulmuştu. Derici’nin eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aynı mekanda yaptığı sofra paylaşımı, ikiliyi ele verdi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda "At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim" itirafında bulunan Derici'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Eski Survivor​ yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aynı mekanda paylaşım yapan Derici’ye takipçilerinden adeta kutlama yorumları yağdı.

ESKİ ERKEK ARKADAŞI İLE YAKIN ARKADAŞ ÇIKTI!

Gazeteci Hakan Kanburoğlu'ın haberine göre, 35 yaşındaki İrem Derici​ gönlünü kendisinden 6 yaş küçük eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'a kaptırdı. İkilinin ilişkisini ise Instagram hesaplarından yaptığı paylaşım ele verdi. Işıktutan ve Derici, hesaplarından aynı kahvaltı masasının fotoğrafını paylaşarak birlikte olduklarını gözler önüne serdi. Öte yandan Derici'nin yeni aşkı, eski erkek arkadaşı Cem Belevi'nin yakın arkadaşı çıktı. Derici ile ilişkisi ihanet yüzünden biten Belevi ile Işıktutan, önceki gün birlikte Galatasaray​ maçını izlemeye gitmişti.

‘At gibi aşığım’ diyen İrem Derici, gönlünü Survivor yarışmacısına kaptırdı: Aynı mekandan art arda paylaşım geldi!

ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR?

1994 ydoğumlu olan Atakan Işıktutan 2016'da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı. 2013'te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit'le tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi.2018'de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası'nda 2. oldu. Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...