Tgrt Haber

Ata Demirer GQ Ödül Töreni'ne fit haliyle damga vurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2023 12:14 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 12:14
Ata Demirer GQ Ödül Töreni'ne fit haliyle damga vurdu

GQ Men Of The Years 2023 ödül töreninde Yılın Komedi İnsanı ödülünün sahibi olan Ata Demirer’in fit hali dikkat çekti.

Dün akşam gerçekleşen ödül törenine birçok ünlü isim stilleri ve kıyafetleriyle damga vurdu. Selahattin Paşalı​, Burak Özçivit ve Mauro Icardi’nin ödül aldığı geceye fit görüntüsüyle dikkat çeken Ata Demirer​ damga vurdu.

YILIN KOMEDİ İNSANI ÖDÜLÜ ATA DEMİRER'E 

Yılın Komedi İnsanı ödülüne Ata Demirer layık görüldü. Demirer'e ödülü Avrupa Yakası dizisinde birlikte rol aldıkları Gülse Birsel takdim etti. Ödülü tüm annelere armağan eden komedyen, salonu gülmekten kırdı geçirdi.

Ata Demirer GQ Ödül Töreni'ne fit haliyle damga vurdu

ATA DEMİRER, FİT HALİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü komedyen, son olarak fit görüntüsüyle ödül törenine damga vurdu. Bir dönem 140 kilo olan Demirer, 30 kilo vererek eski görüntüsüne veda etmişti. Ata Demirer, GQ Dergisi'nin ödül törenindeki görüntüsüyle dikkat çekti. Siyah takımıyla bir hayli fit görünen Ata Demirer'e sosyal medyada "Abi iyi zayıflamışsın helâl olsun" “Tanıyamadım, resmen erimişsiniz” "Ata Demirer bambaşka biri olmuş" yorumları yapıldı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...