Tgrt Haber

Athena Gökhan'dan Galatasaray taraftarını kızdıracak sözler

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
05 Haziran 2024 12:27 - Güncelleme : 05 Haziran 2024 12:27
Athena Gökhan'dan Galatasaray taraftarını kızdıracak sözler

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, son konserinde Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabete değindi Galatasaraylı taraftarları sinirlendirecek açıklamada bulunan Gökhan Özoğuz, "Artık siyasete alet olmuş bir takıma saygı duymayacağım" dedi.

Galatasaray​ 102 puanlık rekor ile bu sezon şampiyon oldu. Fenerbahçe​ ise sezonunu ikinci olarak tamamladı. Şarkıcı Gökhan Özoğuz iki takım hakkında yaptığı açıklamayla ise tepki topladı. 

ATHENA GÖKHAN GALATASARAYLI TARAFTARLARINI KIZDIRDI 

Özoğuz, geçmişte ezeli rakibine saygı duyduğunu  ancak şimdi siyasete alet olduğunu söyleyerek, Takım, takım kültürü demektir. Biz Fenerbahçeli olarak, abimle birlikte Fenerbahçe semtinde büyüdük. Öyle bir kültür vardı ki, onun için biz sinirlendiğimizde küfür ederdik ama normalde Fenerbahçe kültüründe her zaman için rakip takıma saygı duymak vardı. Evvelden saygı duyardık ama ben hiçbir zaman siyasete alet olmuş bir takıma saygı duymayacağım" dedi. 

Athena Gökhan'dan Galatasaray taraftarını kızdıracak sözler - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...