Tgrt Haber

Avukat Feyza Altun’dan Reha Muhtar hakkında şok iddia! Hepsini anlatacağım, korku filmi gibi…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Haziran 2023 11:43 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 12:30
Avukat Feyza Altun’dan Reha Muhtar hakkında şok iddia! Hepsini anlatacağım, korku filmi gibi…

Aylar önce çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla eski eşi Deniz Uğur tarafından açılan velayet davasında uzaklaştırma alan Reha Muhtar, bu defa davanın avukatıyla gündem oldu. Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun “Aylardır dosyaları bırakmam için yapmadığını bırakmadı. Hepsini anlatacağım bir gün, korku filmi gibi." dedi.

Eski televizyoncu ve spiker Reha Muhtar​, aylar önce kızına şiddet​ uyguladığı iddiası ile gündeme gelmişti. Reha Muhtar hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Reha Muhtar'ın boşandığı eşi Deniz Uğur​'un avukatı Feyza Altun​, sosyal medya hesabından; “Neredeyse 8 aydır Reha Muhtar'ın tacizlerine maruz kalıyorum. Aylardır dosyaları bırakmam için yapmadığını bırakmadı. Hepsini anlatacağım bir gün, korku filmi gibi." ifadelerine yer verdi.

“DOSYALARI BIRAKMAM İÇİN YAPMADIĞINI BIRAKMADI”

Feyza Altun'un İstanbul Barosu'nu etiketleyip yaptığı paylaşım şöyle:

"Neredeyse 8 aydır Reha Muhtar'ın tacizlerine maruz kalıyorum. Velayet davasına benim siyasi tweetlerimi koyuyor, dosyada avukat olduğumu taraf olmadığımı kestiremiyor. Aylardır dosyaları bırakmam için yapmadığını bırakmadı. Hepsini anlatacağım bir gün korku filmi gibi. Aylardır sürekli benimle ilgili tweet atıyor. Dosyada gerekeni yapmamam için sürekli sözlü saldırıda bulunuyor. Duruşmalara gözlemci talep ediyorum yazılı olarak da Barodan talep ettim." 

Avukat Feyza Altun’dan Reha Muhtar hakkında şok iddia! Hepsini anlatacağım, korku filmi gibi…

EŞİ DE AİLE BAKANLIĞI'NA ÇAĞRI YAPTI

Deniz Uğur da bugün Reha Muhtar'la ilgili bomba bir iddiada bulundu. Çocuklarına şiddet uyguladığı gerekçesiyle eski eşi Reha Muhtar'la davalık olan Oyuncu Deniz Uğur, sosyal medya hesabından kızı Mina Deniz'in babasının evinde yaşadıklarını anlattığı bir video paylaştı. Kızının "10 yaşında babamın evinde alkolik oldum. Beni o eve göndermeyin" dediği videoyla isyan eden Uğur, bakanlığa çağrıda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...