Tgrt Haber

Dilan ve Engin Polat çiftine mahkemeden kötü haber: Talepleri reddedildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Kasım 2023 14:59 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 15:46
Dilan ve Engin Polat çiftine mahkemeden kötü haber: Talepleri reddedildi

5 Kasım tarihinde tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ın avukatları tutuklulukların iptali için Sulh Ceza Hakimliğine başvurmuştu. Hakimlik itiraz başvurusunu reddetti.

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında olduğu 14 kişi soruşturma​ çerçevesinde 5 Kasım Pazar günü tutuklandı. Dilan Polat​ ve eşi Engin Polat​'ın serbest bırakılması için avukatları tarafından yapılan itiraz kabul edilmedi.

Sulh Ceza Hakimliğine Dilan ve Engin Polat’ın tutukluluğunun sona ermesi için yapılan itiraz başvurusu reddedildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından soruşturma başlattı. Aralarında Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat, Sinem Sıla Doğu, Can Doğu, Can Polat gibi isimlerin de yer aldığı 14 kişi soruşturma çerçevesinde 5 Kasım Pazar günü tutuklandı.

Dilan ve Engin Polat çiftine mahkemeden kötü haber: Talepleri reddedildi

DİLAN VE ENGİN POLAT’A İKİNCİ TUTUKLAMA​ TALEBİ

Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Dilan Polat ve Engin Polat ikinci kez tutuklandı. İkinci tutuklama kararının ardından Dilan Polat, gözyaşları içinde karara tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...