Tgrt Haber

Ayça Ayşin Turan imaj değişikliğine gitti: Saçlarını kısacık kestiren oyuncuya yorum yağdı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Mart 2023 11:15 - Güncelleme : 22 Mart 2023 11:42
Ayça Ayşin Turan imaj değişikliğine gitti: Saçlarını kısacık kestiren oyuncuya yorum yağdı!

İsmi ilk anıldığında uzun ve gür saçlarıyla akla gelen ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, imaj değişikliği yaptı. Yıllardır uzun olarak kullandığı saçlarını kısacık kestiren Ayça Ayşin Turan’ın son hali bazı hayranları tarafından beğenilirken bazılarının “Nasıl kıydım o güzel saçlara” şeklinde yorumlandı.

Son olarak Hakan Muhafız isimli dizide rol alan Ayça Ayşin Turan​, ünlü şarkıcı Murat Boz​ ile anılıyor. Özel hayatıyla ilgili ser verip sır vermeyen oyuncu, hayranlarının yıllardır alışık olduğu bir imajla sosyal medya hesabından bir kare paylaştı.  Upuzun saçlarının kısacık olduğu yeni hali Turan’ın hayranlarını ikiye böldü.

Ayça Ayşin Turan imaj değişikliğine gitti: Saçlarını kısacık kestiren oyuncuya yorum yağdı!

SAÇLARINI KISACIK KESTİRDİ

Saçlarını yıllardır uzun ve doğal rengiyle kullanan oyuncu, bir ara imaj değiştirerek rengini değiştirdi. Her zaman doğal olmayı seçen ünlü oyuncu, herhangi bir estetik operasyon yaptırmamış ender ünlülerden biri olarak dikkat çekiyor. Uzun saçlarını kulak hizasına gelecek kadar kısaltan oyuncu yeni imajını da 6,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Oyuncunun paylaşımına yorum yapan birçok kullanıcı, çok beğendiklerini ve Turan'a çok yakıştığını söylerken bir kısım hayranı ise “Güzel saçlarına nasıl kıydın, hemen uzatmalısın” şeklinde yorumlarda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...