Tgrt Haber

Ayça Varlıer, dünyaca ünlü oyuncuyla aynı filmde

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
01 Aralık 2023 13:53 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 13:15
Ayça Varlıer, dünyaca ünlü oyuncuyla aynı filmde

Gümüş ve Geniş Aile gibi dizilerde rol alan oyuncu Ayça Varlıer, bir süredir yaşadığı Amerika’da dünyaca ünlü isimlerle birlikte oynama imkanı elde etti. Varlıer, Peter Greene ile aynı filmde başrol oynayacak.

2 yıl önce kariyeri için Ameirka'ya giden Ayça Varlıer, Broadway müzikali “Swan Lake Rock Opera”da rol almasının ardından dünyaca ünlü oyuncuyla da filmde rol alacak Ayça Varlıer, mutluluğunu sosyal medya hesabından duyurdu. 

AYÇA VARLIER, DÜNYACA ÜNLÜ OYUNCUYLA KAMERA KARŞISINDA 

Ayça Varlıer, “Maske” filmindeki kötü adam karakteriyle tanınan Hollywood’un ünlü ismi Peter Greene ile “The Time Travel Hills” filminde bir araya geldi. Yönetmenliğini Daniel Curtis Lee, prodüktörlüğünü Tatiana Sokolova’nın üstlendiği film, 2024 bahar aylarında sinemalarda yayınlanacak. Duygularını dile getiren Ayça Varlıer, Peter’la çalışmak çok keyifliydi! Senaryonun dışına çıkıp emprovize ettiğimiz sahneler oldu ve yönetmen çok memnun kaldı…” dedi.

Ayça Varlıer, dünyaca ünlü oyuncuyla aynı filmde

AYÇA VARLIER BİR İLKİ BAŞARDI

Bir süredir Amerika’da yaşayan Ayça Varlıer, New York’ta Broadway müzikali ‘Swan Lake Rock Opera’da başrol oynayarak bir ilke imza attı. Oyuncu, Kraliçe Şardanel karakteriyle sahne alarak, Off-Broadway’de başrol oynayan ilk Türk kadın sanatçı ünvanını kazandı.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...