Tgrt Haber

Aydan Osmanlı: Söz ve müzik yazmaya 2015 yılında başladım

22 Kasım 2022 09:54 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 17:36
Aydan Osmanlı: Söz ve müzik yazmaya 2015 yılında başladım

Söz ve müzik yazarlığı yapan ve müzik sektöründe aktif bir şekilde çalışmalarda bulunan Aydan Osmanlı, söz ve müzik yazmaya 2015 yılında başladığını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Osmanlı, “Söz ve müzik yazarlığı, kendimi rahat ve huzurlu hissettiğim alanlardan bir tanesi. Yaratıcılığın ön plana çıktığı bu alanda çalışmalarda bulunmak, kendimi geliştirmeme katkıda bulunuyor.” ifadelerinde bulundu. 

Çalışmalarına bu alanda devam eden ve müzik sektöründe başarılı bulduğu isimleri takip ettiğini belirten Aydan Osmanlı, “Söz ve müzik yazarlığının yanı sıra single çalışmalarında da bulunuyorum. Benim için bu alanda çalışmalarda bulunmak gerçekten çok önemli. Çünkü kendimi geliştirmek ve yenilikçi projeler üzerinde çalışmak istiyorum.” Sözleriyle çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Günümüze Kadar Pek Çok Beste Biriktirdim

Günümüze kadar pek çok beste biriktirdiğinin altını çizen Aydan Osmanlı, albüm ve söz çalışmalarını bir arada sürdürdüğünü belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarında bu hususa yer veren Osmanlı, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Günümüze kadar pek çok beste biriktirdim. Bestelerimde beni çok etkileyen durumlara yer verdim. Söz yazarken insanın farklı bir ruh haline girmesi gerekiyor. Çünkü içinde bulunduğunuz duyguyu karşınızdaki insana yansıtabilmeniz çok önemli. Ben de bu bağlamda söz yazarken çok titiz bir çalışma içinde yer alıyorum. Bunun yanı sıra bestelerimi de tarzımı yansıtacak şekilde gerçekleştiriyorum.”

İlk Single’m “Huzurdan Irak”

İlk single çalışmasının “Huzurdan Irak” olduğunu belirten Aydan Osmanlı, single çalışmalarına da devam ettiğini belirtti: “Biliyorsunuz birçok insan, müzik sektörüne hızlı bir giriş yapar ama sektörden çıkışları da hızlı olur. Bunun temel nedeni, insanların çok çabuk sıkılmaları. Yoğun çalışmak, sürekli bir şeyler üretiyor olmak; birçok insanı sıkıyor olsa da aslında bu iki husus da müzik sektöründe başarı adına çok önemli. Müzik sektöründe aktif bir şekilde çalışmalarda bulunarak bu alanda kalıcı olmak istiyorum. İlk single’m ‘Huzurdan Irak’, ilk single’m olması nedeniyle benim için yeri oldukça farklı. Bunun yanı sıra single çalışmalarıma da hız kesmeden devam ettiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Umuyorum ki çalışmalarımı aynı profesyonellikle sürdürme şansı elde edebilirim.”

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...