Tgrt Haber

Aydemir Akbaş, 'öldü' haberlerine isyan etti: Bende hem Arnavutluk hem Lazlık var, inadım inat kanseri yeneceğim!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2023 11:40 - Güncelleme : 29 Ocak 2023 14:59
Aydemir Akbaş, 'öldü' haberlerine isyan etti: Bende hem Arnavutluk hem Lazlık var, inadım inat kanseri yeneceğim!

Usta oyuncu Aydemir Akbaş’ın geçtiğimiz hafta kansere yakalandığı ortaya çıktı. Bunun üzerine yapılan çok sayıda 'öldü' haberleri, Akbaş’ı çileden çıkardı. Usta oyuncu sosyal medya hesabından "Gördüğünüz gibi yaşıyorum ve karşınızdayım" dedi.

86 yaşındaki usta oyuncu Aydemir Akbaş​, daha önce de kolon, gırtlak ve bağırsak kanseriyle mücadele emişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir kez daha kansere yakalandığını duyuran Akbaş, sevenlerini üzdü. Ancak hakkında yapılan birçok ‘öldü’ haberi Akbaş’ı çileden çıkardı. Usta oyuncu, “Bende hem Arnavutluk hem de Lazlık var, inadım inat kanseri yeneceğim." dedi.

"TEDAVİM BAŞLADI"

Instagram hesabından hastanedeki fotoğrafını paylaşan Akbaş, "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser​ olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler" ifadelerini kullandı.

Aydemir Akbaş, 'öldü' haberlerine isyan etti: Bende hem Arnavutluk hem Lazlık var, inadım inat kanseri yeneceğim!

"İNADIM İNAT KANSERİ YENECEĞİM"

86 yaşındaki ünlü oyuncu kansere yakalandığını duyurmasının ardından bazı mecralarda hakkında öldüğüne dair haberler çıktı. Aydemir Akbaş iddialar sonrası sosyal medya hesabından video paylaştı. Usta oyuncu, "Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın diye durumumu sosyal medyada açık açık anlattım. Tedavim henüz başlamadı. En uygun ilaç aranıyor. O ilaç bulunduğu takdirde 5-6 seans kemoterapi​ yapılacak. Sapasağlam ayaktayım. Geçen sefer de gırtlak kanserini yenmiştim. Bende hem Arnavutluk hem de Lazlık var, inadım inat kanseri yeneceğim." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...