Tgrt Haber

Ayhan Sicimoğlu'ndan eski çalışanına tokat! Genç, teklifi ifşaladı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: TGRT Haber
24 Haziran 2024 07:42 - Güncelleme : 24 Haziran 2024 13:20

Ayhan Sicimoğlu, işini beğenmediği gerekçesiyle kovduğu personeline tokat attı. Tepkiler sonrası Sicimoğlu, "Bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım." dedi ancak genç, Sicimoğlu'nun teklifini ifşaladı.

Televizyon programcısı, müzisyen ve gezgin Ayhan Sicimoğlu,  Marmaris​'te teknesinde çalıştırdığı Samet İ.'yi işini beğenmediğini gerekçe göstererek işten çıkardığı iddia edildi.

Samet İ., parasını isteyince iddiaya göre Sicimoğlu tekneyi temizleme karşılığında parayı vereceğini söyledi.

ANBEAN KAMERALARA YANSIDI

Eski çalışan Samet İ., "Çalışanın hakkını vermiyor" diyerek parasını alamadığını iddia etti.

"ÇALIŞANIN HAKKI VERİLİR, ÇALIŞMAYANIN DEĞİL"

Sicimoğlu ise karşılık olarak "Çalışanın hakkı verilir, çalışmayanın değil" dedi. Samet İ. "Ettiğiniz hakaretler ettiğiniz küfürler..." deyince Sicimoğlu sinirlenerek tokat attı.

SİCİMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Ayhan Sicimoğlu sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası bir açıklama yaptı.

"ŞANTAJA MARUZ KALDIM"

Ayhan Sicimoğlu "Bir kumpas ve şantaj​ ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir" dedi.

Ayhan Sicimoğlu'ndan eski çalışanına tokat! - 1. Resim

Ayhan Sicimoğlu’nun tokat attığı genç çalışanı, Sicimoğlu’nun kendisine yaptığı teklifi ifşa etti. Ayhan Sicimoğlu, işini beğenmediği çalışanına mesaj atarak teknesine gelmesini istedi. Çalışana işi dışında başka işleri de yaptıran Sicimoğlu, iddiaya göre genci kovdu ancak ücretini ödemedi.

Genç ile tartışmaya giren Sicimopğlu, gence tokat attı, yere düşürdü. Bu anları kaydeden genç, emniyete giderek Sicimoğlu’ndan şikayetçi oldu.

SİCİMOĞLU’NDAN 33 BİN LİRALIK TEKLİF

Yeni bir video çeken Samet İ. Sicimoğlu’nun videoyu silmesi karşılığında kendisine 33 bin lira teklif ettiğini öne sürdü.

“SAMETCİĞİM OLAYI KAPATALIM”

Genç, şöyle konuştu:

Bana ulaştı, Sametciğim olayı kapatalım, video kayıtlarını silmeni istiyorum, yayınlamamanı istiyorum. Karşılığında sana 33 bin lira sunacağım. Videoları silip başka bir yerde yayınlamayacağıma ve yayınlarsam benden 300 bin lira isteyeceğine dair bir sözleşme hazırladı. Sözleşmeye kendi el yazımla birkaç madde ekletmek istediğini söyledi. Bunu kabul etmiyorum dedim. Siz beni yoldan çevirmeye çalışıyorsunuz. Videoları yayınlayacağımı kendilerine söyledim.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...