Tgrt Haber

Ayrılık haberiyle herkes öğrendi! Fazıl Say, Güneş Altunkaş ile berabermiş

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
14 Kasım 2023 17:57 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 17:58
Ayrılık haberiyle herkes öğrendi! Fazıl Say, Güneş Altunkaş ile berabermiş

8 aydır birlikte olan Fazıl Say ile Güneş Altunkaş çifti ayrıldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Altunkaş, “Bu kişi ile ilgili bundan sonra lütfen bana mesaj atmayın.” dedi.

Piyanist Fazıl Say​ ile yazar Güneş Altunkaş'ın birlikteliği 8 ay önce başladı. Altunkaş’tan şaşırtan ayrılık​ açıklaması geldi. Sosyal medya​ hesabından yazı paylaşan Altunkaş, “Sizlerden tek ricam şudur ki bu kişi ile ilgili bundan sonra lütfen bana mesaj atmamanız.” dedi.

“BU KİŞİ İLE İLGİLİ BANA MESAJ ATMAYIN”

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şaşırtan Güneş Altunkaş, "Sevgili dostlarım, Bugüne kadar özel hayatımı sosyal medyada pek paylaşan biri olmadım ancak çoğunuz tarafından bilinen gözler önünde rahatlıkla yaşadığımız bir özel hayatım vardı. Dün akşam itibariyle Fazıl Say ile olan 8 aylık ilişkimzi bitirme kararı almış bulunmaktayım. İlk defa böyle bir durumu sizlerle paylaşmamın nedeni ise ailece bir süreçten geçtiğimiz ve tek odağımın bu süreçte kardeşimin sağlığı ve tedavisi olduğu için 8 ayımızı gören, bilen dostlarımız ve sevenlerimizdir. Herkesin yolu açık olsun!

Sizlerden tek ricam şudur ki bu kişi ile ilgili bundan sonra lütfen bana mesaj atmamanız. Herbirinize güzel bir gün dilerim!" sözlerine yer verdi. 

Ayrılık haberiyle herkes öğrendi! Fazıl Say, Güneş Altunkaş ile berabermiş

GÜNEŞ ALTUNKAŞ KİMDİR?

Radyo Televizyon Programcılığı ile Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünü bitiren Güneş Altunkaş, daha sonra spikerlik ve sunuculuk için akademik eğitimini tamamladı. Altunkaş, Perfore ve kamera önü spikerlikle başlayan habercilik hayatının yanı sıra birçok reklam filminde seslendirme dublaj yaptı. Medya genel koordinatörlüğü ve film şirketlerinde yöneticilik de yapan Altunkaş, Kapının Ardındaki Ben isimli romanını yayınladı.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...