Tgrt Haber

Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’lü diziye Survivor şampiyonu dahi oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
11 Ekim 2023 17:16 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 03:02
Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’lü diziye Survivor şampiyonu dahi oldu

Başrolünde Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’ün yer aldığı Tutsak dizisi önümüzdeki hafta sete çıkıyor. Diziye Survivor yarışmasında birinci olan Hilmi Cem İntepe katıldı.

ATV​ ekranında yayınlanacak Tutsak dizisinin kadrosu netleşmeye başladı. Aytaç Şaşmaz (Onur) ve Şifanur Gül (Zeynep)’ün başrolünde yer aldığı dizi Tutsak, “The Last Empress” adlı Kore dizisinin yerli uyarlaması olacak.

HİLMİCEM İNTEPE TUTSAK DİZİSİNDE

Hayal Köseoğlu’nun da diziye dahil olmasıyla yapımın konusu merak edilmeye başlandı. Köseoğlu’nun Ahu karakteriyle izleyici karşısına çıktığı diziye Survivor yarışmasıyla tanınan Hilmi Cem İntepe dahil oldu. İntepe, Can karakteriyle Hayal Köseoğlu’nun partneri oldu. Önümüzdeki hafta çekimlerinin başlaması beklenen dizinin okuma provası ise Salı yapılacak.

Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’lü diziye Survivor şampiyonu dahi oldu

HİLMİ CEM İNTEPE HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Son olarak Tetikçinin Oğlu dizisinde rol alan Hilmi Cem İntepe, 3 kez Survivor yarışmasına katıldı. 1992 yılında Muğla’da doğan İntepe, 18 yaşına kadar Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'nde yaşadı. 17 yaşında Latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Survivor yarışmasından sonra Muhteşem Yüzyıl’da rol alan oyuncu, peş peşe Çalıkuşu, Bodrum Masalı, Tek Yürek gibi dizilerde rol aldı.


Aytaç Şaşmaz kaç yaşında? Detaylı bilgi için tıklayın" 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...