Tgrt Haber

‘Az kazanan işi bırakacaktı’ diyen Yağmur Atacan yılın itirafında bulundu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah.com.tr
13 Ekim 2023 15:29 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 15:29
‘Az kazanan işi bırakacaktı’ diyen Yağmur Atacan yılın itirafında bulundu

Pınar Altuğ ile evli olan Yağmur Atacan Lise Defteri ve Doktorlar gibi ses getiren yapımlarda yer aldıktan sonra oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. Bunun nedenini yıllar sonra söyleyen Atacan, bu kararı 30 saniyede aldığını ifade etti.

2008 yılında Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ​ ile evlenen Yağmur Atacan​, evliliklerinin bu kadar uzun sürmesini kimsenin beklemediğini belirtti. Uzun süredir oyunculuk​ yapmayan Atacan, ilk defa neden oyunculuğa ara verdiğini de açıkladı.

YAĞMUR ATACAN'DAN YILIN İTİRAFI GELDİ 

Geçtiğimiz akşam bir etkinliğe katılan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, muhabirlerin sorularını cevapladı.  Yağmur Atacan, ilk defa oyunculuğu neden bıraktığıyla ilgili açıklama yaptı. Atacan konuyla ilgili, “Sette herkes sizi el üstünde tutar. Ama ticarette kimse kimseye acımaz. Oyunculukta ağasınız” dedi. Bir itirafta da bulunan Atacan, “Çocuğumuz doğduğunda oyunculuğa ara verdim. Az kazanan işi bırakacaktı. Ben bıraktım” şeklinde konuştu.

‘Az kazanan işi bırakacaktı’ diyen Yağmur Atacan yılın itirafında bulundu

“HERKES 15 GÜNE AYRILIRLAR DEDİ”

'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle tanınan Pınar Altuğ, 2008 yılında Doktorlar dizisinde rol alan Yağmur Atacan'la evlendi.15 yılı geride bırakan çiftten Altuğ sosyal medya hesabından, Bizim için '15 güne ayrılır' dediler, 15 ay diye düzelttiler, 15 yıl oldu evleneli. 15 ömür olsa inadımızdan değil, sevgimizden mahcup ederiz. Bakıp şu resme, nasıl hak verilmez bana? Neyse biz bir ufak kutlamaya kaçar" mesajını yazmıştı.

 

 

Kaynak: Sabah.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...