Tgrt Haber

Azer Bülbül'ün hayatı filmi oluyor! Başrol için 2 isme teklif gitti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Ağustos 2023 09:26 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 10:11
Azer Bülbül'ün hayatı filmi oluyor! Başrol için 2 isme teklif gitti

Türk halk müziği, arabesk fantezi sanatçısı Azer Bülbül'ün hayatının film olacağı iddiası magazin gündeminde yer aldı. Azer Bülbülü kimin oynayacağı merak konusu olurken, adı geçen 2 oyuncu projenin şimdiden merak edilmesine neden oldu.

2012 yılında hayatını kaybeden arabesk müziği sanatçısı Azer Bülbül'ün hayatının film​ olacağı iddiası basında yer aldı. Usta ismi kimin oynayacağı merak konusu olurken, kulislerde Kıvanç Tatlıtuğ​ ve Cihangir Ceyhan isimleri dolaşmaya başladı. 

AZER BÜLBÜL'ÜN HAYATI FİLM OLUYOR, 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan sosyal medyanın gündeminde. Türk halk müziği, arabesk sanatçısı Azer Bülbül'ün hayatının film  olmasıyla ünlü sanatçıyı oynayacak isim merak konusu oldu. Azer Bülbül'ü oynaması için Aile dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ve son olarak Camdaki Kız diziside oynayan Cihangir Ceyhan'a teklif gittiği iddia edildi. 

Azer Bülbül'ün hayatı filmi oluyor! Başrol için 2 isme teklif gitti

CİHANGİR CEYHAN'IN PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI 

İki isimle de görüşmelerin devam ettiği iddiası magazin gündeminde yer alsada oyuncu Cihangir Ceyhan'ın sosyal medya paylaşımı kafa karıştırdı. 2017 yılında Azer Bülbül'ün Babalar Günü'nü kutladığı fotoğrafı paylaşması iddiaları güçlendirdi. 

Azer Bülbül'ün hayatı filmi oluyor! Başrol için 2 isme teklif gitti

AZER BÜLBÜL KİMDİR?

1 Şubat 1967 Kars doğumlu Azer Bülbül, 6 ocak 2012 yılında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. "Yaralandın mı Ey Can" , "Dokunmayın Çok Fenayım", "Her An Her Şey Olabilir ve "Çoğu Gitti Azı Kaldı" adlı parçalarıyla hafızalara kazınan arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden biri oldu. 

 
Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...