Tgrt Haber

Azra Akın müjdeyi verdi! İkinci kez anne oluyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
20 Kasım 2023 10:07 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 10:07
Azra Akın müjdeyi verdi! İkinci kez anne oluyor

Oyuncu ve sunucu Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile evlenmiş ve oğlu Demir’i kucağına almıştı. Akın, ikinci kez anne olacağını açıkladı.

Demir​ adında bir de oğlu olan Azra Akın, Ağustos ayında hamile olduğu haberini aldığını açılayarak “Hemen bütün aileye açıklama heyecanı hissettim" sözleriyle heyecanını paylaştı.

AZRA AKIN İKİNCİ KEZ ANNE OLUYOR

Ömür Sabuncuoğlu ile fotoğrafını sosyal  medya hesabından paylaşan Azra Akın, hikayesinde 'Pazar Sürprizinde ilk kez açıklıyorum.' notuna yer verdi. Akın, verdiği röportajda “Kendimizi çok şanslı hissettik ve şükrettik. Ağustos ayında ailecek çıktığımız yaz tatilinde aldım haberi. Hemen bütün aileye açıklama heyecanı hissettim" dedi.

Azra Akın müjdeyi verdi! İkinci kez anne oluyor

BEBEĞİNİN CİNSİYETİ DOĞUMA KADAR ÖĞRENMEYECEK

4 aylık hamile Azra Akın bebeğinin cinsiyetini doğuma kadar öğrenmeyeceğini söyleyerek, "Doktorumuz cinsiyeti biliyor ama biz bilmek istemiyoruz. Demir’in hamileliğinde olduğu gibi doğumda öğrenmek istiyoruz." dedi. Azra Akın, hamilelik​ süreci ve sağlık durumu hakkında ise "Hamileliğin ilk 3 haftası zor geçti. Yorgun bir dönem geçirdim. İsteksizlik, olumsuz bir ruh hali ve depresyon hali yaşadım ama son birkaç haftadır gayet iyiyim." diyerek hamileleik sürecinden de bahsetti.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...