Tgrt Haber

Baba olan Kaan Urgancıoğlu'ndan oğluyla ilk poz

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 10:32 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 10:38
Baba olan Kaan Urgancıoğlu'ndan oğluyla ilk poz

Yargı dizisinde Ilgaz karakteriyle ekranda olan Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen oğlu Ardıç ile verdiği ilk pozunu takipçileriyle paylaştı.

Bu yıl 51’incisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Telenovela dalında ödülün sahibi olan Yargı dizisinin sevilen oyuncusu Kaan Urgancıoğlu​, baba oldu. Oğluyla poz veren veren oyuncu binlerce beğeni aldı.

KAAN URGANCIOĞLU’NDAN OĞLUYLA İLK POZ

Geçtiğimiz hafta oğlu Ardıç’ı kucağına alan oyuncu Kaan Urgancıoğlu, hastane çıkışı "Zor bir doğum​ oldu, uzun sürdüğü için yorucuydu. Film izlemek gibiydi o an... Sanki benim başıma gelmiyor ama arka koltuktan bir gerilim filmi izliyormuş gibi oldum" açıklamasında bulunmuştu. Oyuncu, sosyal medya hesabından oğlu Ardıç ile ilk pozunu paylaştı.

Baba olan Kaan Urgancıoğlu'ndan oğluyla ilk poz

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEBRİK MESAJI YAĞDI

Sosyal medya hesabında 2,4 milyon takipçisi bulunan oyuncu Kaan Urgancıoğlu, oğluyla ilk karesini kalp emojisiyle paylaştı. Oyuncunun paylaşımına Rıza Kocaoğlu, Filiz Akın, Gupse Özay, Aslı Enver, İpek Yazıcı, Irmak Ünal, Gonca Vuslateri ve Mabel Matiz gibi isimlerden yorum geldi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...