Tgrt Haber

Babalarının hastalığı da abi kardeşi barıştıramadı! İngiltere'ye giden Prens Harry abisiyle görüşmedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 17:27 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 17:29
Babalarının hastalığı da abi kardeşi barıştıramadı! İngiltere'ye giden Prens Harry abisiyle görüşmedi

İngiltere Kralı Charles'ın kansere yakalanmasının ardından evlendikten sonra kraliyetten ayrılan Prens Harry, Londra'ya giderek babasını ziyaret etti. Ancak Prens Harry'nin bir süredir arasında problem olduğu abisi Prens Willam ile görüşmediği belirtildi.

2020'de İngiltere'deki kraliyet görevlerini bırakarak eşiyle ABD​'ye taşınan Prens Harry​'nin babasının yanına gittiği bildirildi. Ancak evlendikten sonra kardeşiyle yan yana gelmemeye özen gösteren Harry, bu sefer de abisiyle buluşmadı. 

ABİSİNİ ZİYARET ETMEDİ 

Prens Harry'nin ziyaretine dair başka detay bilinmezken, abisi Prens William​ ise aynı saatlerde London’s Air Ambulance için düzenlenen bağış gecesindeydi. Prens William babası için iyi dilekleri kabul ederken kardeşine dair herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı. Prens Harry'nin babasını ziyaret ederken, abisinin yanına uğramadığı görüldü. 

Babalarının hastalığı da abi kardeşi barıştıramadı! İngiltere'ye giden Prens Harry abisiyle görüşmedi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...