Tgrt Haber

Tolga Sarıtaş’tan Haluk Bilginer itirafı: “Onu gören herkesin enerjisi yükseliyor”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2022 10:03 - Güncelleme : 29 Ekim 2022 10:49
Tolga Sarıtaş’tan Haluk Bilginer itirafı: “Onu gören herkesin enerjisi yükseliyor”

Geçtiğimiz sezon izleyici ile buluşan ve büyük beğeni alan Baba dizisi bu sezona da enejik başladı. Dizinin önemli karakteri Kadir'i oynayan Tolga Sarıtaş, önceki gece Beyoğlu’nda objektiflere takıldı. Asmalımescit’teki Corridor’da görüntülenen Sarıtaş, dizinin başrol oyuncusu Haluk Bilginer’den övgüyle bahsetti.

Önceki gece Beyoğlu’nda görüntülenen başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş​, röportajında "Baba​ adlı dizide anlattığımız hikâye çok güzel. Ekibin birbiriyle uyumu ve ruhu harikulade. Gece-gündüz çalışmamıza rağmen hiç yorulmuyoruz" dedi.

"SETTE ONU GÖRENİN ENERJİSİ YÜKSELİYOR"

Sözlerini sürdüren Sarıtaş, "İtiraf etmek gerekirse Haluk Bilginer​'den oyunculuğumuzun gelişimine katkı sağlayacak yeni şeyler öğreniyoruz. Sette onu gören herkesin enerjisi yükseliyor" ifadelerini kullandı.

Tolga Sarıtaş’tan Haluk Bilginer itirafı: “Onu gören herkesin enerjisi yükseliyor”

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

30 Mayıs 1991’de İstanbul​'da dünyaya gelen Tolga Sarıtaş, aslen Sivaslıdır. Başarılı oyuncu İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesi'nden mezun olan Sarıtaş, oyunculuğa yönelmiş ve sonrasında Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda tiyatro oyunlarında rol almıştır. Oyunculuk dışında müzik gruplarına katılarak baterist ve gitarist olarak sahne alan Tolga Sarıtaş, küçük yaşlarda birçok müzik aletini çalmayı öğrenmiş ve gençlik yıllarında arkadaşlarıyla beraber kurduğu "Grup Omega" isimli müzik grubunda yer almıştır.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...