Tgrt Haber

Babasını kaybeden Özge Özpirinçci’den ilk açıklama geldi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
16 Ekim 2023 16:47 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 16:48
Babasını kaybeden Özge Özpirinçci’den ilk açıklama geldi!

Oyuncu Özge Özpirinçci’nin bir süredir sağlık problemi yaşayan babası Kadri Emrah Özpirinçci, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Babasını kaybeden oyuncudan ilk paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabından babasının yaşadığı sağlık problemleriyle ilgili paylaşım yapan Özge Özpirinçci, babasının yaşadığı sağlık problemlerinden bahsetti. Babasının uzun süre hastalıkla mücadele ettiğini ve hayatını çok güzel yaşadığından bahseden Özpirinçci, “Hoşçakal babişko. Merak edip de göremediğin her yerdesin artık… Seni çok seviyorum!” notunu düştü.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ, BABASININ HASTALIĞINDAN BAHSETTİ

Babasının bir süredir hastalıkla mücadele ettiğini söyleyen Özpirinçci, "2022 yazında başladı ilk semptomları. Uzun süre kamufle etti, başka rahatsızlıklarla karıştırdı. Hatta emin olup fıtık ameliyatı bile oldu. Oysa bana bahsettiği her semptom tek bir şeyi işaret ediyordu. 2016 yılında Acı Tatlı Ekşi filminde oynadığım Duygu karakteri için ön hazırlık çalışmaları yaparken tanıştığım farklı seviyelerdeki ALS​ hastası olan insanlar ve senaryoda yer alan, sayfalarca konuştuğum ve hastalığın nasıl başladığını ve ilerleyeceğini anlattığım sahne aklıma geldi." diyerek bu durumu kabul etmenin kolay olmadığını açıkladı. 

Babasını kaybeden Özge Özpirinçci’den ilk açıklama geldi!

"YAŞAMAYI ÇOK GÜZEL BECERİRDİ"

Babasının her şeyden önce iyi bir insan olduğunu yazan oyuncu, "Bu süreçte gördüm ki harika bir baba olmanın yanı sıra çok da iyi bir arkadaşmış. Bütün dostları onu sonsuza kadar yaşatacak anılarından bahsetti bana taziye konuşmalarında. Kimilerini zaten çok yakından tanıyorum. Daha ben annemin karnındayken tanımışlar beni. Babam hayattayken gezmeyi ve video, fotoğraf çekmeyi çok severdi. Onu tanıyanlar da diyebilir ki en iyi yaptığı şeylerden biri seyahat etmekti. Gezmediği çok az ülke kalmıştır diyebilirim. Bana hep "Hobilerin olsun kızım." derdi. O zamanlar anlamazdım ne demek istediğini ama şimdi çok iyi anlıyorum. Yaşamayı çok güzel becerirdi ve çok severdi! Çocukluğumu düşündüğümde onunla olan bütün anılarım eğlence ve tecrübeyle dolu. Bana yaşamaktan keyif almayı öğretti. Büyüdükçe onun babam olmasının yanı sıra bir "insan" olduğunu fark etmemi sağlayan hatalar yaptı. İyi ki de yaptı. Bugün olduğum kişinin inşasında çok büyük etkisi olan biri babam. Cenazesine katılan, beni bu zor günümde yalnız bırakmayan, taziyeleriyle üzüntümü hafifletmeye yardım eden herkese çok teşekkür ederim." sözlerine yer verdi. 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...