Tgrt Haber

Bacılar Alp’leri aksiyonda aratmadı

31 Aralık 2015 14:07
Bacılar Alp’leri aksiyonda aratmadı

Diriliş 'Ertuğrul' önceki akşam yayınlanan 40. bölümünde Noyan’ın fedailerinin obaya baskın yaptıkları sahne geceye damgasını vurdu.

Trt 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş ”Ertuğrul”da bu hafta heyecan dolu dakikalar yaşandı. Noyan’ın (Barış Bağcı) fedailerinin obaya yaptığı ani baskınla Kayı obası zor dakikalar yaşadı. Baskın sırasında Alp’lere yardımcı olan Selcan Hatun (Didem Balçın) Aytolun Hatun(Evrim Solmaz) Gökçe (Burcu Kıratlı) ve Goncagül’ün (Zeynep Kızıltan) alpları aratmayan aksiyon sahneleri göz doldurdu. Geceye damgasını vuran sahne sosyal medyada da en çok yorum alan ve konuşulan sahne oldu.
Reytinglerde yine zirvede
Başladığı günden buyana reytinglerde birinciliği elinden bırakmayan Diriliş “Ertuğrul” 40. Bölümüyle de reytingleri zirvede kapatarak izleyiciden de tam not almayı başardı. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün akşamki bölümüyle de yine tüm gruplarda birinci olmayı başardı. Diriliş “Ertuğrul” 40. bölümü AB’de 13.12, ABC1’de 13.04 ve Total’de 9.20 oranında reyting alırken dizinin özeti de AB grubun da 7.48 alarak ikinci oldu. Diriliş ”Ertuğrul” dizisi bu reyting oranlarıyla her bölümünde olduğu gibi rakiplerini ikiye katladı.  

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...