Tgrt Haber

Bahar dizisi sezon final yaptı, senaryoya tepkiler yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2024 14:51 - Güncelleme : 12 Haziran 2024 14:51
Bahar dizisi sezon final yaptı, senaryoya tepkiler yağdı

Dün akşam sezon finali yapan Bahar dizisi, izleyicileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Senaryodaki tutarsızlıklara yorum yağdıran kullanıcılar, "Bu kadar kötü sezon finali görmedim" gibi yorumlar yapıldı.

Başrolünde Demet Evgar​, Mehmet Yılmaz Ak​ ve Buğra Gülsoy​'un yer aldığı Bahar​ dizisi dün akşam sezon finali yaptı. Her bölümü reyting rekorları kıran dizinin sezon finali eleştiri yağmuruna tutuldu. 

BAHAR DİZİSİNİN SEZON FİNALİ HİÇ BEĞENİLMEDİ 

Dizide Bahar ve Timur karakterleri boşanmak için mahkemenin yolunu tutarken, ortaya çıkan kanıt tüm dengeleri değiştirdi. Nevra'nın ise Rengin'den borç para istemesi, seyirciyi şaşırttı. Bölüm sonunda Timur ve Bahar ameliyat masasında yer alırken, izleyiciler, diziye eleştiri yağdırdı. Dizi hakkında, "Herkes tarafından sevilen, reyting rekorları kıran bir dizinin bu kadar berbat bir sezon finali yapmasına üzüldüm.", "Senaryo çok tutarsız olmuş" gibi yorumlar yapıldı. 

Bahar dizisi sezon final yaptı, senaryoya tepkiler yağdı - 1. Resim

Bahar dizisi sezon final yaptı, senaryoya tepkiler yağdı - 2. Resim

Bahar dizisi sezon final yaptı, senaryoya tepkiler yağdı - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...