Tgrt Haber

Bahar dizisinde küfürler havada uçuştu! Yönetmen Demet Evgar'a rest çekti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
28 May 2024 14:40 - Güncelleme : 28 May 2024 14:40
Bahar dizisinde küfürler havada uçuştu! Yönetmen Demet Evgar'a rest çekti

Reyting rekorları kıran Bahar dizisinin setinde yaşanan kavga herkesi şaşırttı. Dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar'ın set çalışanlarına kötü davranıp küfrettiği öne sürüldü.

Bahar dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar​'ın yönetmen asistanına küfürler yağdırdığı iddia edildi. Evgar'ın set çalışanlarıyla sürekli polemik yaşaması sette huzursuzlukla neden olduğu öne sürüldü. 

BAHAR DİZİSİNDE KÜFÜRLER HAVADA ÇUŞTU 

Gazeteci Müge Dağıstanlı​'nın haberine göre; Bahar'ın başrol oyuncusu Demet Evgar'ın geçtiğimiz günlerde kendisine sahnenin süresi ile ilgili sette soru soran yönetmen asistanına sesini yükselterek küfür​ ettiği iddia edildi. Asistan durumu, dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt​'a bildirince Yönetmen, ekibine hiç kimsenin hiçbir suretle saygısızlık yapamayacağını söyleyerek seti paydos etti.

Yönetmen Yeşilyurt'un Demet Evgar'ın özür dilemediği takdirde sete geri dönmeyeceklerini de belirtti. Bu durum karşısında Demet Evgar'ın da ağlayarak ve af dileyerek durumu düzeltmeye çalıştığı iddia edildi.

Müge Dağıstanlı, dışarıya sızan konuşmalar ve iddialar hakkında, "Bu sorun şubattan beridir devam ediyor. Sorunun ise Demet Evgar'ın zaman zaman yönetmeni dinlememesi, kostüm yapan ekibi zora sokması gibi durumlar olduğu söylendi." dedi. 

Bahar dizisinde küfürler havada uçuştu! Yönetmen Demet Evgar'a rest çekti - 1. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...