Tgrt Haber

Bahar'ın Evren'i Buğra Gülsoy'un Demet Evgar hayranlığı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
03 Nisan 2024 23:03 - Güncelleme : 03 Nisan 2024 23:03
Bahar'ın Evren'i Buğra Gülsoy'un Demet Evgar hayranlığı

Reyting rekorları kıran Bahar dizisinde rol alan Buğra Gülsoy, dizideki partneri Demet Evgar'ı öve öve bitiremedi. Gülsoy verdiği röportajda "Demet olağanüstü yeteneklerle donatılmış, sezgileri çok güçlü bir oyuncu" dedi.

Bahar dizinde Evren karakteriyle izleyici karşısına çıkan Buğra Gülsoy​, rol arkadaşı Demet Evgar​'ın oyunculuğuna övgü yağdırdı. 

BUĞRA GÜLSOY'UN DEMET EVGAR HAYRANLIĞI 

Bahar dizisindeki doğaçlama sahneleriyle beğeni toplayan Demet Evgar, her hafta sosyal medyayı sallamayı başarıyor. Röportaj veren  'Bahar' dizisinde doktor​ Evren karakterini oynayan Buğra Gülsoy, partneri Demet Evgar’la ilgili, "Demet olağanüstü yeteneklerle donatılmış, sezgileri çok güçlü bir oyuncu… Her an her şeyi yapabilir. Her an oynadığı karakteri asla bozmadan sahneleri olabildiğince yukarı taşıyabilir. Hayranım kendisine, çok mutluyum onunla çalışmaktan…" diyerek rol arkadaşından övgüyle bahsetti. 

Bahar'ın Evren'i Buğra Gülsoy'un Demet Evgar hayranlığı - 1. Resim

Bahar'ın Evren'i Buğra Gülsoy'un Demet Evgar hayranlığı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...