Tgrt Haber

Barcelona’yı terk eden Shakira çocukları için yalvardı: Onları rahat bırakın!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Nisan 2023 11:55 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 12:38
Barcelona’yı terk eden Shakira çocukları için yalvardı: Onları rahat bırakın!

Shakira’nın 12 yıldır birlikte olduğu ve 2 çocuğunun babası Gerard Pique ile ayrılığı dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Pique tarafından ihanete uğradığı ortaya çıkan Shakira, bunu tüm dünyaya duyurmuş ve çocuklarını alarak Barcelonayı terk etmişti. Miami’ye yerleşen ünlü yıldız, sosyal medya hesabından bir basın açıklamasında bulundu.

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 2 çocuğunun babası Barcelonalı eski futbolcu Gerard Pique​ tarafından ihanete uğraması sonucu zor günler yaşamış ve ayrılık kararı almıştı. Ayrılığın ardından Gerard Pique, olayın merkezindeki 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile beraberliğini ilan etmişti.  Pique ve Marti'nin evleneceği yönünde ortaya atılan iddiaların ardından Shakira​'nın Barcelona'dan taşınma kararı aldı. Çocuklarıyla birlikte Miami'ye taşınan 46 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabında yaşananlar ve çocuklarıyla ilgili basın açıklamasında bulundu.

"ÇOCUKLARIM MEDYA TARAFINDAN TACİZE MARUZ KALDI"

Shakira sosyal medya hesabından "Hayatımın büyük bir değişikliğe girdiği bu dönemde ailemin ve benim hayatımın merak edilmesi oldukça anlaşılabilir bir durum. Ancak çocuklarım Milan​ ve Sasha çok zor bir yıl atlattılar. Oğullarım Barcelona medyası tarafından devamlı tacize maruz kaldı ve rahatsız edildi. Şimdi yeni hayatına başlayanlar çocuklarım için, medyadan onların özel hayatına saygı göstermelerini rica ediyorum. Onları okula girerken veya çıkarken, evin kapısında beklerken veya herhangi bir yerde takip etmemeniz için size yalvarıyorum. Bunu sizden bir şarkıcı olarak değil, çocuklarının psikolojik ve duygusal durumlarını önemseyen ve korumaya çalışan bir anne olarak talep ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Barcelona’yı terk eden Shakira çocukları için yalvardı: Onları rahat bırakın!

ALDATAN ALDATILDI

Öte yandan, Shakira'yı üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aldatan Gerard Pique'nin, Clara tarafından ünlü teknik direktör Pep Guardiola ile aldatıldığı iddiası İspanya gündemine bomba gibi düştü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...