Tgrt Haber

Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor! İsmail Ege Şaşmaz projeye ‘evet’ dedi

09 Nisan 2022 10:51 - Güncelleme : 09 Nisan 2022 11:33
Ünlü şarkıcı Barış Akarsu, 2007 yılında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

15 yıl önce geçirdiği kaza sonucu hayata gözlerini yuman ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Barış Akarsu’yu canlandıracak isim projeye ‘evet’ diyen ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz oldu. saç, makyaj ve müzik provalarına başlayan oyuncunun Barış Akarsu’ya benzerliği gözlerden kaçmadı.

Ünlü şarkıcı Barış Akarsu, 2007 yılında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

29 Haziran 2007 Cuma akşamı, saat 22:30 civarında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 28 yaşındaki ünlü şarkıcı Barış Akarsu ölümüyle tüm sevenlerini hüzne boğdu. 15 yıl önce hayatını kaybeden ünlü şarkıcının hayatı film oluyor. 

CANLANDIRACAK İSİM BELLİ OLDU 

İsmail Ege Şaşmaz, genç yaşta hayatını kaybeden ünlü rock yıldızının hayat hikayesini anlatan filmde Akarsu'yu canlandıracak.  

BENZERLİĞİ ŞAŞIRTTI

Oyuncu canlandıracağı rol için şimdiden kampa girdi ve provalara başladı. İsmail Ege Şaşmaz ile Barış Akarsu’nun benzerliği ise gözlerden kaçmadı.

Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor! İsmail Ege Şaşmaz projeye ‘evet’ dedi

BARIŞ AKARSU ÖLÜMÜ

Barış Akarsu, 28. yaş günü olan 29 Haziran 2007 Cuma akşamı, saat 22:30 civarında, Muğla'nın Bodrum ilçesine 5 km mesafedeki Torba Kavşağı'nda bir trafik kazası geçirdi. Otomobilde bulunan Zeynep Koçak (24) ve Nalan Kahraman (37) olay yerinde öldü. Barış Akarsu ise hastaneye kalbi durmuş olarak getirildi ve acil serviste kalbi yeniden çalıştırıldı. Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Barış Akarsu, beş günlük yoğun bakımın ardından 4 Temmuz 2007 Çarşamba günü, saat 20:10 sularında öldü. Ancak ölümü 23:10'da açıklandı. 

Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor! İsmail Ege Şaşmaz projeye ‘evet’ dedi

Özel Bodrum Hastanesi önünde yoğun bakımda kaldığı sürece sevenleri nöbet tuttu ve iyileşeceğini umut etti. 20:10 sularında kalbi durduktan sonra tekrar çalıştırılmaya çalışıldığı söylendi. Vefatının ardından Yalancı Yarim dizisi ve yeni hazırladığı albüm yarım kaldı. 2008 yılının Ocak ayında dizide söylediği şarkılardan oluşan bir derlemenin içinde olduğu ve 28 yıllık hayatından kesitlerin paylaşıldığı bir belgesel DVD çıkarıldı. Genç yaşta hayata veda eden Akarsu, Amasra'da toprağa verildi.

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

25 Kasım 1993 tarihinde Manisa’da dünyaya gelen ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, Polinas Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro Yarışması’nda ‘Acil Servis’ isimli oyun ile yaşadı. İlk projesi olan Güneşi Beklerken dizisiyle hafızalara kazınan Şaşmaz, dizinin ardından bir çok reklam filminde yer aldı. 2015 yılında ‘Serçe Sarayı’ isimli dizi ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu daha sonra yine aynı yıl ‘Günebakan’ isimli projede ‘Rüzgar’ karakterini canlandırmıştır.

Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor! İsmail Ege Şaşmaz projeye ‘evet’ dedi

Oyunculuk hayatına hız kesmeden devam eden Şaşmaz, 2016 yılında ise FOX TV’de yayınlanan ‘Aşk Yalanı Sever’ isimli dizide yer aldı. İsmail Ege Şaşmaz, dizinin yayından kaldırılmasıyla birlikte oyunculuğa ara vermiştir.

Daha sonra ‘Aşk Laftan Anlamaz’ isimli televizyon dizisinde konuk oyuncu olarak yer almış, 2018 yılında yayımlanmaya başlayan ‘Mehmetçik Kut’ül Amare’ dizisinde Mehmet karakterini üstlenmiştir.

Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor! İsmail Ege Şaşmaz projeye ‘evet’ dedi

Ünlü oyuncu bu projenin ardından 2020-2021 yılları arasında yine FOX’ta yayınlanmakta olan ‘Sen Çal Kapımı’ isimli dizide ‘Kaan Karadağ’ karakterini oynamıştır. Yine aynı yıllar arasında TRT 1’de yayınlanan ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ isimli televizyon dizisinde ‘Faysal’ karakterini canlandırmıştır.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...