Tgrt Haber

Barış Arduç, eşi Gupse Özay’ı yere göğe sığdıramadı: Karımdan razıyım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
17 Ocak 2024 15:32 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 15:43

Geçtiğimiz yıl kızları Jan Asya’yı kucaklarına alan Barış Arduç ve Gupse Özay çifti, mutlu evlilikleriyle örnek çift olarak gösteriliyor. Gupse Özay’ın bir süredir üzerinde çalıştığı Lohusa filminin galasında görüntülenen Barış Arduç, eşine övgüler yağdırdı.

Gupse Özay’ın hem oynadığı hem de senaryosunu yazdığı Lohusa filminin geçtiğimiz gün galası yapıldı. Eşini yalnız bırakmayan Arduç, Gupse Özay için, “Valla ben karımın anneliğinden de yaptığı eşliğinden de razıyım” dedi.

"KARIMDAN RAZIYIM"

Gazetecilerin Gupse Özay'ın annelik​ ve lohusa dönemini nasıl geçirdiği sorusu üzerine Arduç, "Hormonal bir süreç olduğu için anneler için normal bir süreç bu. Valla ben karımın anneliğinden de yaptığı eşliğinden de razıyım. Güzel geçti süreç" ifadelerini kullandı.

Barış Arduç, eşi Gupse Özay’ı yere göğe sığdıramadı: Karımdan razıyım

“BABASININ HER ŞEYİNİ ALSIN”

Gupse Özay ise eşi Barış Arduç​ hakkında, "Çok erken çıkıp çok geç geliyoruz. Jan'ın kocama benzeyen yerlerini gördüğümde çok mutlu oluyorum. Aşık olduğum birine benzeyen bir aşk daha. İnanılmaz bir şey. Benim çalışkanlığımı, merakımı, muzipliğimi, hayal gücümü, babasının her şeyini alsın” demişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...