Tgrt Haber

Barış Arduç ve Gupse Özay'ın kızları ilk kez görüntülendi! Aynı babası yorumları yapıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Ağustos 2023 08:51 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 09:32
Barış Arduç ve Gupse Özay'ın kızları ilk kez görüntülendi! Aynı babası yorumları yapıldı

Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin gözlerden uzak büyüttükleri 1 yaşındaki kızları Jan Asya ilk defa Çeşme'de görüntülendi. Çiftin kızlarını görenler "Aynı babası" yorumunda bulundu.

Gupse Özay ve Barış Arduç​ çifti, bebekleri Jan Asya​ ile ilk defa Çeşme​'de görüntülendi. 1 yaşındaki kızlarını denize alıştırmaya çalışan çift, onunla oyunlar oynadı.

BARIŞ ARDUÇ VE GUPSE ÖZAY'IN KIZLARI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ 

Milliyet'te yer alan habere göre; 2020 yılında evlenen Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin 1 yaşındaki kızları Jan Asya'yı kameralardan uzak yetiştirmeyi tercih ediyor. Çeşme'de tatil yapan çiftin kızları ilk kez görüntülendi. Asya'nın şişme su yatağını denize götüren Barış Arduç, günün ilerleyen dakikalarında da kızını havalara uçurup güldürdü.

Barış Arduç ve Gupse Özay'ın kızları ilk kez görüntülendi! Aynı babası yorumları yapıldı

FOTOĞRAFLARI GÖRENLER "AYNI BABA" DEDİ

Kızlarını pek paylaşmayan çiftten Arduç kısa süre önce bebeğin kime benzediğine dair sorulara; "Karıma aşığım, kızımın karıma benzemesi benim için müthiş bir şey." cevabı vermişti. Fotoğraf karelerini görenler ise "Jan Asya aynı babası Barış Arduç" yorumunda bulundu. 

BARIŞ ARDUÇ KIZIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI 

Barış Arduç, kızı ile ilgili, "Haftanın 6 günü setteyim. Aklım evde, kızımda kalıyor. Ama çalışmak durumundayız. Evde dünya güzeli annesi var. Onunla çok iyi ilgileniyor. Ben de yıkama işini kimseye bırakmıyorum. Altını da hep ben değiştiriyorum. Seve seve yapıyorum." açıklamasında da bulunmuştu. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...