Tgrt Haber

Başsavcılık Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
02 Aralık 2023 09:10 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 09:35
Başsavcılık Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlattı

Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından yıllar önce “Şampiyonlar Ligi” karesinde bulunan tüm fenomenlerin mal varlığına el konulurken, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında da soruşturma başlatıldı.

Dilan ve Engin Polat​'ın tutuklanmasının ardından fenomenlere yönelik başlatılan inceleme sonucunda aralarında Tayyar ve Özlem Öz'ün de yer aldığı 12 fenomenin mal varlıklarına el konulurken, fenomen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra hakkkında da soruşturma başlatıldı. 

SELİN CİĞERCİ VE GÖKHAN ÇIRA HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Güzellik merkezi sahibi Selin Ciğerci ve eski Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldığı iddia edildi. Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabından "Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını öğrendim" dedi.

Başsavcılık Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlattı

“ŞAMPİYONLAR LİGİ” KARESİNDEKİ FENOMENLERİN MAL VARLIĞINA EL KONULDU

Dilan Polat’ın yıllar önce “Şampiyonlar Ligi” notuyla paylaştığı fotoğraftaki Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir, Yavuz Selim Korkut’un bulunduğu 12 kişinin mal varlığı değerlerine el konuldu.

ÖZ AİLESİNİN DE MAL VARLIĞINA EL KONULDU

24 Kasım 2023 tarihinde Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz hakkında "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Özlem Öz’ün annesi Hayriye Altınok, Tayyar Taylan Öz ve Özlem Altınok Öz hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanmıştı. Tayyar ve Özlem Öz çiftinin de taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...