Tgrt Haber

Beşiktaş'ta kafeye saldırı: Ünlü şarkıcı Teoman kurşunların arasında kaldı

05 Şubat 2022 11:30 - Güncelleme : 05 Şubat 2022 11:47
Beşiktaş'ta kafeye saldırı: Ünlü şarkıcı Teoman kurşunların arasında kaldı

Beşiktaş Bebek’te lüks bir mekana gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu 3 kişi yaralandı. Saldırı sırasında mekanda ünlü şarkıcı Teoman’ında olduğu öğrenildi.

İstanbul Beşiktaş’ta lüks bir mekanda meydana gelen olayda, kafeye girmek isteyen kişileri görevliler tarafından içeri alınmadı.  Bu duruma sinirlenen şahıslar bir süre sonra kafenin olduğu bölgeye gelerek kurşun yağdırmaya başladılar.

KAFEYE ALINMAYINCA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu 3 kişi yaralanırken, saldırganlar olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştılar. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerinde gelen polis ve sağlık ekipleri, ilk müdahaleleri bölgede yapılan 3 yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumunu iyi olduğu açıklandı.

ÜNLÜ ŞARKICI TEOMAN DA ORADAYDI

Lüks kafeye silahlı saldırının gerçekleştiği esnada ünlü sanatçı Teoman'ın da orada olduğu öğrenildi. Daha sonra ortaya çıkan görüntüde şarkıcı Teoman'ın arabasına binerek olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...