Tgrt Haber

Belçim Bilgin ''Neden Yılmaz Erdoğan'la boşandın?'' sorusuna ilk kez cevap verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
01 Mart 2024 14:02 - Güncelleme : 01 Mart 2024 14:22
Belçim Bilgin ''Neden Yılmaz Erdoğan'la boşandın?'' sorusuna ilk kez cevap verdi

Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis programına konuk olan Belçim Bilgin, 2018 yılında boşandığı Yılmaz Erdoğan ile ilgili soruyu ilk kez cevapladı. Bilgin, "Yılmaz Erdoğan’la neden olmadı” sorusuna “Bence ben çok küçüktüm” diyerek cevap verdi.

Son yıllarda oğlu Rodin'in eğitimi için yurt dışında bulunan Belçim Bilgin 12 sene evli kaldığı Yılmaz Erdoğan​ ile neden boşandığını açıkladı. Rodin adında oğlu olan Belçim Bilgin, o süreçleri çok güzel hatırladığını söyleyerek, evliliğinin neden devam etmediğini ilk kez açıkladı. 

BELÇİM BİLGİN İLK KEZ YILMAZ ERDOĞAN AYRILIĞIYLA İLGİLİ KONUŞTU 

"Biz Ankara’da tanıştık. Oyun arasında sohbet ederken, ‘Bize bir şey olacak’ dedi. Usta çırak ilişkisi üzerinden paylaşımımız oldu." diyerek tanışma hikayelerinden bahseden Belçim Bilgin, 2018 yılında boşandığı yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan ile ilgili ilk kez konuştu. Gökhan Çınar'ın "Neden olmadı?" sorusuna cevap veren Bilgin, "Bence ben küçüktüm. Bir şeylerin bittiği zamanda kendi ve birbirini tüketmeye değecek hiçbir şey yok. Hayır demeyi bilmediğinde sıkışmaktan da gitmek gerekir" dedi. 

Belçim Bilgin ''Neden Yılmaz Erdoğan'la boşandın?'' sorusuna ilk kez cevap verdi - 1. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...