Tgrt Haber

“Ben kumamı öldürürüm" diyen Müge Anlı'ya Armağan Çağlayan'dan zehir zemberek sözler

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
24 Kasım 2023 17:34 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 17:34
“Ben kumamı öldürürüm" diyen Müge Anlı'ya Armağan Çağlayan'dan zehir zemberek sözler

İşlenen cinayeti aydınlatmaya çalışan Müge Anlı, canlı yayında evine kuma getirilen kadına "Ben olsam o kadını öldürürüm. Öldürmek için fırsat kollarım" demesi Armağan Çağlayan'ı küplere bindirdi. Anlı'nın söylediklerine sinirlenen Çağlayan "Müge Anlı da delirdi" dedi.

Müge Anlı​, canlı yayında söylediği sözleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu. "Bunu yayında söylemek doğru değil" diyen Müge Anlı'ya bir tepki de Armağan Çağlayan​'dan geldi. 

MÜGE ANLI'NIN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Hafta içi her gün canlı yayında olan Müge Anlı, konu aldığı bir cinayetle ilgili, "Bunu yayında söylemek belki doğru bir şey değil ama ben içimden geçeni söyleyeyim. Ben o kadını öldürmek için kollarım be. Sol yanım dediğim adam eve başka bir kadını getirecek, bana nikah kıymamış ve 3 çocuğuma rağmen... Gidecek o 2 çocuklu kadına nikah kıyacak ve benim evime getirecek. Ben onu bir şekilde öldürürüm. Öldürün demiyorum ama içindeki duygu bu olur" sözleriyle şaşırttı.

"MÜGE ANLI DA DELİRDİ"

Müge Anlı'nın canlı yayındaki sözleri üzerine sosyal medya​ hesabından paylaşım yapan Armağan Çağlayan ise, "Müge Anlı da delirdi! Bayağı bayağı!" diyerek duruma tepki gösterdi. Anlı'nın açıklamasına da birçok kullanıcı da tepki gecikmedi.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...