Tgrt Haber

Bensu Soral 'Estetiğim yok' dedi, takipçileri eski fotoğrafları paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
28 Kasım 2023 17:17 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 17:17
Bensu Soral 'Estetiğim yok' dedi, takipçileri eski fotoğrafları paylaştı

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Bensu Soral, estetik yaptırmadığını söyleyince, hayranlarının yorumuna maruz kaldı. Eski fotoğrafları ortaya çıkan Soral’ın yüzündeki değişim dikkat çekti.

Son olarak Tuzak dizisinde rol alan Bensu Soral, yeni sezonda ekranda yer almadı. Sosyal medya paylaşımlarına ağırlık veren Soral, “Estetiğim yok” deyince takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı.

“KENDİMİ GÜZEL BULUYORUM”

Estetik​ yaptırdığı iddiaları üzerine paylaşım yapan Soral, “Yüzüm tamamen doğal, yıllardır aynı benim. Hiç estetiğim yok ama iki dişim eksik. Kendimi güzel buluyorum. Ortalama güzelliğim olduğunu düşünüyorum” sözleriyle iddiaları yalanladı.

Bensu Soral 'Estetiğim yok' dedi, takipçileri eski fotoğrafları paylaştı

BENSU SORAL'IN TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ 

Takipçileri oyuncunun eski ve yeni fotoğraflarını paylaşarak estetik yaptırdığını iddia etti. Eski fotoğraflarını paylaşan takipçiler Soral’ın uzayan çenesine dikkat çekti. Bazı takipçileri ise oyuncunun o dönemde tel taktırdığı için yüzünün oturmadığını iddia etti.

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...