Tgrt Haber

Berdan Mardini’ye öz amcasından şok suçlama: Beni öldüresiye dövdürdü, dolandırdı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Kasım 2022 09:05 - Güncelleme : 13 Kasım 2022 09:25
Berdan Mardini’ye öz amcasından şok suçlama: Beni öldüresiye dövdürdü, dolandırdı!

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, şok edici bir iddiayla gündeme geldi. Mardini’nin öz amcası Şahin Karademir, kendisini dolandırdığını, tehdit ettiğini ve 15 kişi tutup öldüresiye dövdürdüğünü iddia etti.

Ünlü Şarkıcı Berdan Mardini’nin adı bomba gibi bir haberle gündeme oturdu. Mardini’nin amcası Şehin Karademir, yeğenine nitelikli dolandırıcılıktan dava açtığını açıkladı. Tehdit​ edildiğini söyleyen amca, Mardini'nin tutuğu 15 kişi tarafından Avcılar​'daki evinin önünde dövdürüldüğünü iddia ederek "Beni öldürmek istiyor" dedi.

"BENİ ÖLDÜRMEK İSTİYOR"

Amca Şahin Karademir, "5 yılda bitirdiğim projeyi ona verdim, yeniden kurdum ama peşimi bırakmıyor. Beni öldürmek istiyor. Berdan Mardini​ Karademir'e nitelikli dolandırıcılıktan dava açtım. Beni tehdit ediyor ve 'Seni öldüreceğim.' diyor." şeklinde konuştu. 2,5 milyon lira değerindeki gayrimenkullerinin, Berdan Mardini'nin elinde olduğunu iddia eden amca, "Benim kapıma ondan dolayı 6,5 milyon lira haciz geldi." ifadelerini kullandı.

Berdan Mardini’ye öz amcasından şok suçlama: Beni öldüresiye dövdürdü, dolandırdı!

11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE BABASINA VURDULAR

Ticari anlaşmazlıklar ve dolandırıcılık iddiaları sonrası Mardini hakkında şikâyette bulunan Şahin Karademir, şikâyetin ardından Avcılar'daki evinin önünde 15 kişinin saldırısına uğradı. Karademir, saldırı için gelen şahısların saldırı sırasında "Göreceksin sen! Berdan Mardini'nin kredi çekmesine izin vermeyeceksin ha?" dediğini söyledi. Saldırıda Şahin Karademir'in eşi Elvan Karademir ve kuzeni Erol Karademir de yaralanırken, üçü de saldırganlar ile Berdan Mardini'den şikayetçi oldular. Saldırıya ilişkin konuşan Elvan Karademir, "11 yaşındaki çocuğumun gözleri önünde, babasına defalarca vurdular" dedi.

ARAÇTA BULUNANLAR ŞOKE ETTİ

Söz konusu iddialara ilişkin türkücü Berdan Mardini'den henüz bir açıklama gelmezken olay sonrası saldırganlar, olay yerine geldikleri araçları bıraktı ve koşarak uzaklaştı. Söz konusu araçların içinde ise av bıçağı, balta ve döner bıçağı bulundu.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...