Tgrt Haber

Beren Saat'ten Filistin açıklaması: Kendi parlak hayatımı paylaşmaya utanıyorum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2023 10:27 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 10:33
Beren Saat'ten Filistin açıklaması: Kendi parlak hayatımı paylaşmaya utanıyorum

Filistin’de yaşanan insanlık dramıyla ilgili ilk kez katıldığı programda konuşan Beren Saat, “ Ben parlak hayatımı sosyal medyada göstermeye utanıyorum" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ​ ile başrolü paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filmiyle adından söz ettiren Beren Saat​, sosyal medya​ hesabından eskisi kadar paylaşım yapmamasına dair samimi açıklamalarda bulunarak, "O kadar insan acı çekiyor ki ben mutlu bir şey paylaşmaya utanıyorum.”dedi.

“BEN MUTLU BİR ŞEY PAYLAŞMAYA UTANIYORUM”

13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte İstanbul İçin Son Çağrı filminde rol Beren Saat, Mirgün Cabas’ın programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Saat, sosyal medyadan uzaklaşmasının nedenlerinden bahsederken, "Sosyal medyadan geri çekilme durumumda şöyle bir şey oldu. "Utanıyorum" O kadar insan acı çekiyor ki ben mutlu bir şey paylaşmaya utanıyorum. Ama hayatımızı  yaşayacağız. Bir arkadaşımın doğum günü partisi varsa ben ona gideceğim ben onu kutlayacağım ona hediye alacağım." dedi. 

Beren Saat'ten Filistin açıklaması: Kendi parlak hayatımı paylaşmaya utanıyorum

“KENDİ PARLAK HAYATIMI PAYLAŞMAKTAN UTANDIM”

Sosyal medya hesabından uzun süredir herhangi bir paylaşım yapmayan Beren Saat, "Ama başka bir tarafta da hayatın devam etmediği bir dünya var. Sosyal medyada eskisi gibi bir şey paylaşmamamın birazcık da sebebi bu. O kadar çok insanın hayatı dağıldı ki ben kendi parlak hayatımı paylaşmaktan utandım" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...