Tgrt Haber

Bergüzar Korel yeni dizisi için sarışın oldu! Yeni imajı Esra Erol'a benzetildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Ağustos 2023 15:29 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 16:18
Bergüzar Korel yeni dizisi için sarışın oldu! Yeni imajı Esra Erol'a benzetildi

Düğüm dizisi için kamera karşısına geçen oyuncu Bergüzar Korel yeni imajıyla takipçilerini şaşırttı. Siyah saçlarını sarıya boyatan oyuncuya yorum yağdı.

Bergüzar Korel​, 3. çoğunu doğurduktan sonra rol aldığı ilk dizi olan Düğüm​"den ilk kareleri sosyal medya hesabından yayınladı. Bergüzar Korel‘in Neslihan Turhan adında Müge Anlı’ya benzeyen bir sunucuyu oynadığı “Düğüm” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. 

BERGÜZAR KOREL YENİ DİZİSİ İÇİN SARIŞIN OLDU 

Bergüzar Korel, yeni dizisi için imaj yeniledi. Saçlarını sarıya boyayan oyuncu Esra Erol'a benzetildi. Korel, paylaşımının altına; "Ne demiş Neslihan Turhan “Unutmayın hiçbir suçlu milyonlardan kaçamaz” ilk yerli Amazon Original polisiye gerilim dizisi “Düğüm” için çok heyecanlıyım! 2024'te sadece Prime Video'da. " notunu düştü. Takipçileri oyuncuya, "Siyah saçına geri dön" yorumunda bulundu. 

Bergüzar Korel yeni dizisi için sarışın oldu! Yeni imajı Esra Erol'a benzetildi

BERGÜZAR KOREL'İN YENİ ROLÜ MERAK UYANDIRDI 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizide kayıp insanlar ve faili meçhul cinayetleri aydınlığa kavuşturan çok adaletli ve güçlü bir profil çizen Neslihan Turhan, hiç beklemediği bir yerden evladı Can’dan sınanıyor. Dizide Neslihan’ın oğlunu “Tozlu Yaka” dizisindeki başarılı performansıyla beğeni toplayan Kaan Mirac Sezen oynuyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Bergüzar Korel‘e ayrıca Caner Cindoruk, Serkan Altunorak’un yanı sıra İbrahim Selim, Erkan Bektaş, Merve Nur Bengi, Demirhan Demircioğlu, Mina Derman ve Elif Uslusoy ve Itır Esen eşlik ediyor.

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...