Tgrt Haber

Bergüzar Korel’in son fotoğrafını görenler Sinem Kobal sandı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
01 Kasım 2023 11:41 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 11:41
Bergüzar Korel’in son fotoğrafını görenler Sinem Kobal sandı!

Bergüzar Korel, yeni dizisi Gaddar için saçlarını tamamen sarıya boyadı. Oyuncu ilk başta Esra Erol’a benzetilse de oyuncunun son fotoğrafını görenler “Sinem Kobal’a çok benzemiş” yorumunu yapmadan geçemedi.

Eşi Halit Ergenç​ ve 2 çocuğu ile birlikte Londra’ya taşınan Bergüzar Korel​, Gaddar dizisi için Türkiye’ye geri döndü. Bambaşka bir imaja bürünen Korel’in son halini görenler, Sinem Kobal’a benzediğini belirtti.

BERGÜZAR KOREL'İ GÖREN SİNEM KOBAL​ SANDI 

Bergüzar Korel yeni dizisi için saçlarını sarıya boyamıştı. Oyuncunun yeni imajı ilk olarak yakın arkadaşı Esra Erol’a benzetilmişti. Bir dergi çekimindeki karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Korel bu sefer ise Sinem Kobal’a benzetildi.

Bergüzar Korel’in son fotoğrafını görenler Sinem Kobal sandı!

BERGÜZAR KOREL, SON GÜNLERDE PAYLAŞIMLARIYLA KONUŞULUYOR 

Prime Video, ilk yerli Amazon Original dizisi Düğüm'ün başrolünde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk​ ve Serkan Altınorak yer alıyor. Uzun bir aranın ardından setlere dönen oyuncu, yoğun iş temposuna isyan etti. Dizinin çekimleri devam ederken, oyuncular yeni imajlarıyla poz verdi. Paylaşımlarından birinde "Repo neydi? Repo dip boyaydı, eve gelen ustaydı, toplantılardı, onay bekleyen evraklardı" notunu düştü. Oyuncunun bu açıklamaları oyuncular ve takipçileri tarafından eleştirildi. 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...