Tgrt Haber

Beril Pozam ile Ersin Arıcı Yalı çapkını oyuncularını topladı! Tüm kadro İstanbul'a döndü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
19 Ağustos 2024 12:24 - Güncelleme : 19 Ağustos 2024 16:50
Beril Pozam ile Ersin Arıcı Yalı çapkını oyuncularını topladı! Tüm kadro İstanbul'a döndü

Başrolünde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde rol alan Beril Pozam ile Ersin Arıcı bugün evleniyor. Tatilde olan tüm ekip düğün için İstanbul'a akın etti.

Yalı Çapkını​ oyuncuları Beril Pozam​ ile Ersin Arıcı bugün İstanbul​ Kadıköy'de evleniyor. Tüm Yalı Çapkını oyuncularının katılması beklenen düğün​ için oyuncular tatilden döndü. 

BERİL POZAM İLE ERSİN ARICI EVLENİYOR

Aynı dizide rol alan Beril Pozam ile Ersin Arıcı'nın arkadaşlıkları kısa süre sonra aşka dönüşmüştü. Mutlu beraberlikleri olan Beril Pozam ile Ersin Arıcı bugün evleniyor. Kısa süre sonra sete çıkacak oyuncuları balayına da çıkamayacak. 

Beril Pozam ile Ersin Arıcı Yalı çapkını oyuncularını topladı! Tüm kadro İstanbul'a döndü - 1. Resim

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI DÜĞÜN İÇİN BULUŞTU 

Tatilde olan Yalı Çapkını oyuncuları düğün için İstanbul'a akın etti. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir dün İstanbul'a gelirken, Buçe Buse Kahraman ve Öznur Serçeler de yakın arkadaşları için Bodrum tatilini erkenden bitirdi. 

Beril Pozam ile Ersin Arıcı Yalı çapkını oyuncularını topladı! Tüm kadro İstanbul'a döndü - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...