Tgrt Haber

Aldığı ekmek ve kandil simidi için 700 lira ödeyen Berna Laçin isyan etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2023 12:10 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 14:03
Aldığı ekmek ve kandil simidi için 700 lira ödeyen Berna Laçin isyan etti!

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Berna Laçin, dün kandil simidi ve çeşitli ekmek almak için gittiği mahalle fırınına 700 lira ödeyince şaşkınlığını gizleyemedi. Sosyal medya hesabı Twitter’den isyan eden Berna Laçin, “Benim de dilim tutuldu" dedi.

Sosyal medya hesabından sıklıkla yapılan zamları eleştiren Berna Laçin​, Üsküdar’daki bir mahalle fırınından aldığı kandil simidi ve birkaç farklı ürün için ödediği 700 TL’ye sitem etti. Laçin, "Söylemesi gerçekten ayıp. Benim de dilim tutuldu" diyerek tepkisini Twitter hesabından dile getirdi.

KANDİL SİMİDİ VE EKMEKLER 700 TL TUTTU

Fırından kandil simidi, çeşitli ekmekler alan Berna Laçin, 700 TL'lik fişi görünce neye uğradığını şaşırdı. Twitter hesabında başına gelen olayı paylaşan Berna Laçin, şu sözlerle tepki gösterdi: "Mahalledeki fırına gittim. (Üsküdar) Perşembe günü kandil diye kandil simidi aldım birkaç kutu Karabuğday Unu vs kaliteli ekmekler aldım. Annem gelecek şimdi az biraz börek kek derken söylemesi gerçekten ayıp ama söyleyeceğim 700 küsur lira tuttu. Benim de dilim tutuldu"

80 TL’LİK KAHVEYE DE İSYAN ETMİŞTİ

Aralık ayında da Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir kahveye 80 TL ödeyen Berna Laçin, Twitter hesabından isyan ederek "Şu gördüğünüz kahve 80 Teee Leeee... Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan günaydın size" demişti.

Aldığı ekmek ve kandil simidi için 700 lira ödeyen Berna Laçin isyan etti!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...