Tgrt Haber

Berna Laçin Tamer Karadağlı’nın yeni görevini hazmedemedi, soda istedi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Ağustos 2023 13:20 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 13:57
Berna Laçin Tamer Karadağlı’nın yeni görevini hazmedemedi, soda istedi!

Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararıyla Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medyayı ikiye böldü. Karadağlı, bazı ünlüler tarafından tebrik edilirken bazı isimler tarafından da tepki aldı. Oyuncu Berna Laçin de Karadağlı’nın yeni görevini eleştirirken hazmedemediğini ifade ederek “Ben bir soda içeyim” dedi.

Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararıyla usta sanatçı Tamer Karadağlı​, Cumhurbaşkanı​ tarafından Devlet Tiyatroları Müdürlüğü'ne atandı. Sosyal medya ve sanat dünyasında geniş yer bulan atama sonrası muhalif sanatçılar Tamer Karadağlı'nın yeni göreviyle ilgili ağır eleştirilerde bulundu. Muhalif paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu Berna Laçin​ de isim vermeden atama kararına tepki gösterdi. Berna Laçin, Tamer Karadağlı’nın yeni görevini eleştirirken hazmedemediğini ifade eden “Ben bir soda içeyim” sözleriyle dile getirdi.

Berna Laçin Tamer Karadağlı’nın yeni görevini hazmedemedi, soda istedi!

BERNA LAÇİN: "BEN BİR SODA İÇEYİM"

Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü pozisyonuna atanmasına, adını vermeden tepki gösteren oyuncu Berna Laçin, atamanın gerçekleşmesinin ardından X hesabında bir paylaşım yaparak şunları kaleme aldı;

"Daha şaşıracak bir şey bulamam derken az önce duyduğum bir haber beni yine şoke etti. O kadar şaşırdım ki o kadar olur. Her şey çok saçma...

Yok yok değildir ya değildir, gece gece bir hata vardır, yatarız kalkarız uyanırız düzelir, di mi? Ben bir soda içeyim.”

Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Müdürü olarak, yurt genelindeki tüm illerde bulunan devlet tiyatrolarının başına geçmiş oldu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat14 Ağustos 2023 00:19

Alışacaksiniz. :) Artık Türkiye milliyetcilerindir.

Ali 12 Ağustos 2023 21:28

Hayırlı olsun adam gibi adam

Sonraki Haber Yükleniyor...