Tgrt Haber

Beşiktaş maçına giden Fanatik Galatasaraylı İrem Derici, ağlamaktan helak oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2023 11:27 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 12:06
Beşiktaş maçına giden Fanatik Galatasaraylı İrem Derici, ağlamaktan helak oldu!

Sık sık fanatik Galatasaraylı olduğunu dile getiren İrem Derici, erkek arkadaşı Atakan Işıktutan'la Beşiktaş-Antalyaspor maçına gitti. Kahramanmaraş depreminin başlama saatine denk gelen maç başladıktan 4 dakika 17 saniye sonra sahaya atılan oyuncaklar ünlü şarkıcıyı gözyaşlarına boğdu.

6 Şubat sabahı 4:17’de merkezi Kahramanmaraş​ olan 7,7’lik büyük depremde 11 ilimiz yerle bir oldu. On binlerce insanımızın hayatını kaybettiği depremler sonrası yaralar sarılmaya devam ederken depremzede çocuklar için de oyuncaklar gönderiliyor. Dün akşam yapılan Beşiktaş- Antalyaspor​ maçında ise depremzede çocuklar için sahaya atılan oyuncaklar herkese duygu dolu anlar yaşattı. Maça erkek arkadaşı Atakan Işıktutan’la giden İrem Derici ise gözyaşlarını tutamadı.

TARAFTALAR SAHAYA OYUNCAKLAR ATTI

Karşılaşmanın 4:17'inci dakikasında oyun durdu ve Beşiktaşlı taraftarlar, 04.17'de sahaya oyuncak yağdırdı. Görevliler, deprem​ bölgesindeki çocuklara gönderilmesi için oyuncakları çuvallara doldurdu. O sırada stattan "Bir başkadır benim memleketim" şarkısı çaldı. Duyguların zirve yaptığı anlarda skorbordda da 11 ilin plaka kodu yayınlandı.

Beşiktaş maçına giden Fanatik Galatasaraylı İrem Derici, ağlamaktan helak oldu!

"AĞLAMAKTAN HELAK OLDUM"

Koyu bir Galatasaraylı olan İrem Derici ise sevgilisi Atakan Işıktutan ile Beşiktaş​ maçına misafir olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı, "Bir Galatasaray fanatiği olarak çok özel bir maça misafirim. Ağlamaktan helak oldum 4:17 itibariyle. Beraberken o kadar güzeliz ki size anlatamam!" açıklamasıyla bir fotoğraf paylaştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...